Archív kereszrejtvényeink

Keresztrejtvény 16.04.16.

Az erdő mélyén az íjászok versenyt tartanak, és célba talál vagy célt téveszt az egyik nyíl. Találd meg a rejtvények megfejtését, miközben ők az éles szemüket használják, hogy eltalálják az igazi célpontot!

Keresztrejtvény 16.05.04.

A pszichológus és páciense a természet lágy ölén osztják meg gondolataikat, ahol a virágok és a zöld fű is hozzájárulnak a gyógyuláshoz. Oldd meg a rejtvényeket a természet inspiráló környezetében, és érezd a lelki béke nyugalmát!

Keresztrejtvény 16.07.08.

Amikor a mesebeli karakterek egy hosszú nap után elmerülnek a habokban, még a hold is lehajol, hogy szemügyre vegye ezt a furcsa látványt. Így van ez a rejtvényekkel is: merülj el a gondolatok habjaiban, és derítsd ki, mi rejtőzik a szavak mögött!

Keresztrejtvény 16.12.06.

A feleség valamiért reklamál, a Mikulás-apó még a tévé előtt pihen, és egy izgalmas jégkorong mérkőzést szemlél. A jégpályán süvítő korcsolyák és a Télapó-várás izgalma keveredik ebben a családi pillanatban, ahol a sport szenvedély és a ünnepi hangulat tökéletesen egyesül. A háttérben a macska is vidáman nézeget, talán ő is várja, hogy kipakolja a saját […]

Keresztrejtvény 17.06.26.

A macskaotthon nyugalmát készül felzavarni a tejfölös képű kismacska. Anya és apa megdermedve hallgatják az aktuális bejelentést, még az újság se rezzen. Ha kíváncsi vagy, mivel lepte meg a szüleit a macskalány, fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.07.18.

Fürdőzni vágyik a törzsfőnök, ki is pakolta a strandcuccot. De a végtelen prérin, még nem hullámzik óceán. A törzs egy tagja valamilyen jó hírrel érkezhetett. Mi lehet, ami ennyire feldobta a két tollú indiánt? Fejtsd meg a keresztrejtvényt a poénért!

Keresztrejtvény 17.07.20.

A rét csendjét megtöri egy indián főnök énekhangja, miközben a többiek kíváncsian figyelnek: vajon a bölcs vezető a természet szellemével kommunikál, vagy csak a legújabb törzsi slágert dúdolja magában? Fejstd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.08.21.

Az erdőben bolyongva a bogarak egy gyanús katicával találkoztak. Elég laposnak látszik ez a hétpettyes – vajon a bogarak poénja is ilyen lapos? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 17.08.22.

A focista önelégülten magyaráz, de láthatóan nem talál megértésre. Milyen szöveggel próbálja menteni a helyzetét? Fejtsd meg a rejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 17.08.26.

Néhány rabszolga strandolni vágyik, homokvárat építene, megszakítva a piramisépítés igen terhelő feladatát. A fáraó rossz szemmel nézi a renitens munkásokat, de úgy tűnik mindenre van magyarázat. Ha érdekel, mivel próbálja kivágni magát a munkás strandlabdával hóna alatt, fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.08.29.

Indulna az asszony a varázsszőnyeggel, persze nem engedhetjük az útjára praktikus tanácsok nélkül. De mit mondhat a vigyorgó úr? Ha kíváncsi vagy a poénra, fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.09.27.

Fifi látszólag kétségbeesve könyörög a környék urához. De mi lehet a gond? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.10.19.

Műsorváltozás! A bűvész és az elefánt fellép az oroszlánszelidítő helyett! Varázspálcák! Hatalmas agyarak! Vagy mégsem lesz műsorváltozás? A meglepődött porondmester még csendben hallgatja a bűvész beszámolóját, de vajon miről is lehet szó? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és derítsd ki!

Keresztrejtvény 17.10.20.

Az őszi levelek között két barát, a vakond és a teknős cserélnek néhány szót az időjárás változásáról. Vajon mi lehet a vakond mondandója? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.10.26.

Nem könnyű a harcmezőn az élet, főleg ha lépten-nyomon értetlenkedő kiskatonákkal kell megküzdeni. De a bátorságra nem lehet panasz, hiszen a parancsnokot is sikerült idegállapotba hozni! Vajon milyen megállapításra jutott a katona, amit mindenkivel meg kellett osztania? Ha kíváncsi vagy a poénra, fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.11.07.

Bogárvári körzetinél mindig zajlik az élet. Néha már az orvosbogár is duplán lát. Vagy tényleg két feszült katica magyarázza a tüneteket? Mit lehet a hétpettyes cimborák gondja? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 17.11.17.

Barátságtalan téli napon a disznók kedélyesen beszélgetnek az ólban. Miről szólhat a traccs? A böllér családi pletykáiról? Vagy valami tuti trükk a disznóvágásra? Esetleg egy menekülési útvonalról mesél a vidám röfi? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.12.13.

Mindig a kicsik morgolódnak. Mi lehet az alacsony pingvin problémája, amit a nagy, méla társa értetlenül hallgat? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 17.12.29.

Talán egy közös dübörögésre hívja egér barátját az elefánt? Vagy valami réges régi emléket oszt meg vele, amit a sosem felejt el? Miért zörgethetett be az egérhez az elefánt ezen a téli estén? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 17.12.21.

Meglepő vendég toppant be a déli sark pingvin lakosainak életébe, keltve a helyiek kíváncsiságát és meglepetését. Vajon új barátságok szövődnek, vagy csak átutazóban van az egzotikus látogató? Fejtsd meg a keresztrejtvényt

Keresztrejtvény 18.01.18.

Egy új élet kel ki a tojásból a fagyos Antarktiszon. A kis pingvinnek már a tojásban ülve megered a nyelve, szülője őszinte megdöbbenésére. Miről panaszkodhat a tojáshéjjal a fenekén? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 18.01.19.

Hogy eshetett ez a nyilvánvalóan véletlen baleset? A döbbent nej nem tűnik meggyőzöttnek. De mivel hitegetheti a férje? Fejtsd meg a keresztrejtényt, és kiderül a magyarázat!

Keresztrejtvény 18.03.26.

Rendőrök álcában? Vagy csak ömlött a meszes vödör? Mindenesetre semmi nem akadályozhatja őket a kötelességük elvégzésében. Esetleg a kutyájuk. De mit akarhat a rendőrkutya? Mitől ilyen meglepett mindenki? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 18.04.02.

Új híreket sodort a tavaszi szél a répaföld lakóihoz. Teljes döbbenettel tárgyalják az eseményeket. De miről is lehet szó? Min szörnyülködhetnek a répasárga répaföldiek? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 23.04.09.

A húsvéti nyúl éppen a tojások osztogatásában jeleskedik, miközben egy vakond lelkesen figyeli a tavaszi örömünnepet. Az ünneplés lázában talán a vakond is segítő mancsot nyújt, vagy éppen ő is részesedik a húsvéti meglepetésből? A nyúl min csodálkozott el? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.01.01.

Vajon ki tudod találni, mi köti össze a késő esti órákban kerítésen átmászó, fura alakokat és a földön fekvő, balszerencsés bohócot? Nem minden az, aminek látszik, és ebben a rejtélyes helyzetben minden apró részlet számít. Fejtsd meg a rejtvényt, és légy résen, mert ebben a rejtélyes világban a nevetés a legjobb gyógymód!

Keresztrejtvény 24.01.02.

Amikor a téli kalandra vágyó sarkkutató véletlenül pingvinnek öltözött madarak közé téved, a hideg éghajlaton nemcsak a hőmérséklet okozhat meglepetéseket! Vajon hogyan fogadja a pingvin kolónia az új, különös jövevényt?

Keresztrejtvény 24.01.03.

A hópihék táncolnak a csigafarm felett, ahol a kertész éppen döbbenten szembesül az első hóesés meghitt, mégis meglepő látványával. A csigák, melyek lassan bújnak elő házaikból, vajon mit szólnak az év első hópihéihez?

Keresztrejtvény 24.01.04.

Míg a falu apraja-nagyja előveszi a korcsolyákat, és élvezi a hófödte tájat, az örök mókamester már a pezsgő kibontásánál tart, ünnepelve a téli derűt. Egyensúlyát vesztve is őriz egy cseppnyi nyári melegséget, miközben a hideg levegőben pezsgőbuborékok tánca körözi.

Keresztrejtvény 24.01.05.

Egy váratlan találkozás a hóesésben: amikor az indián főnök és a mosómedve cinkos tekinteteket váltanak, a tél szellemei egyesülnek. Az évszakokon átívelő barátságuk talán különös, de annál meghittebb ebben a varázslatos téli tájban.

Keresztrejtvény 24.01.06.

Ahogy a hófehér tájra lehullnak az első hópelyhek, az indiánok a tél varázsának szemtanúi lesznek. Az indiánfőnök merengő tekintete találkozik társáéval, akik az évszak szépségét a maguk mókás módján ünneplik. Vagy vitáznak? Fejtsd meg!

Keresztrejtvény 24.01.07.

A helyszínen járva nem mindennapi látvány tárul elénk: két, gondterhelt figura mereng egy harmadik felett, miközben a derék bohóc próbál a hófödte táj szívébe olvadni. A kérdés csak az: vajon az elegáns ugrás volt cél, vagy csupán egy váratlan esemény eredménye ez a mókás helyzet?

Keresztrejtvény 24.01.08.

Míg a hóesés csodásan szitál, egy aggódó arckifejezésű szemlélő tanúja lehet annak, amint a helyi találékony idős hölgy a szánkóját rakétahajtóművé alakítja. A hagyományos téli szórakozás új dimenzióba lép, és izgatottan várjuk, hogy a szerkezet beindul-e a végtelen fehérség felé.

Keresztrejtvény 24.01.09.

Egy szeszélyesen színes iglu emelkedik ki a végtelen fehérségből, és két helyi lakos – talán az alkotók – meglepetten szemlélik művük eredményét. Lehet, hogy a hagyományos jégkunyhóknak ennél színesebb jövője van?

Keresztrejtvény 24.01.10.

A hópelyhek között egy ősember osztozik meghitt pillanatban egy mamuttal, aki vicces búbjával ad egy csipetnyi vidámságot a téli tájhoz. Bunkójával a kezében, az ősember nem csak a tűzhely melegét, hanem egy óriási, szőrös barát szeretetét is megörökíti. Vagy teljesen más történt? Fejtsd meg!

Keresztrejtvény 24.01.11.

A tél színpadán egy szomorúan elgondolkodó és egy dühödt hóember áll szemben egymással, fejeiket vörös edénykalapok koronázzák. Vajon mi zavarhatja meg ezt a dermesztő csendet, és mi vezethetett ehhez az érzelmi viharhoz a hóesés nyugalmában?

Keresztrejtvény 24.01.12.

Egy idős hölgy és úr találkozik a téli csendben, miközben egy szerencsés disznó, szájában egy szerencsehozó lóherével, kíváncsian figyeli őket a kerítésen túlról. Ebben a hóborította világban mindenki a maga módján keresi a szerencsét és a boldog pillanatokat? Vagy mi történik? Fejtsd meg!

Keresztrejtvény 24.01.13.

A hófödte utcán egy öreg hölgy szemlélőként jelenik meg, amint egy kóbor részeg kúszik a hóban, kezében egy gyanús üveggel. Az apró madarak is kíváncsian figyelik az emberi lény meghökkentő viselkedését ebben a váratlan, téli jelenetben.

Keresztrejtvény 24.01.14.

A falu szívében, hó borította udvaron, egy disznótor hagyományai elevenednek meg. Egy leszúrt malac, egy aggódó asszony és egy meglepett férfi alakítják ezt a mulatságos jelenetet, ahol a macska is szemtanúja lesz a téli hagyományoknak.

Keresztrejtvény 24.01.15.

A tél királyságában egy bátor szánkózó házaspár élvezi a hóesést, ám a szánkón ülő asszony arcán már a hideg nyomát látjuk. Együtt csúsznak át a téli tájon, hol a derű és a dermesztő hideg keveredik.

Keresztrejtvény 24.01.16.

A hófödte erdőben egy meglepő barátság bontakozik ki? Egy nagy barna medve és két kíváncsi nyúl közös téli kalandra indulnak? Vajon milyen tréfát eszeltek ki ezúttal? Az állatok játéka biztosan felmelegíti a hideg napokat!

Keresztrejtvény 24.01.17.

Két megtévesztő körülmények között nyilakkal tűzdelt katona tanakodik a következő lépésükön harmadik társukkal. Vajon baráti tűz volt, vagy az indiánok csínytevésének eredménye ez a furcsa helyzet?

Keresztrejtvény 24.01.18.

Néhány zavartnak tűnő pingvin tanakodik egy jégtáblán, amint a hópelyhek lágyan hullanak körülöttük. A szigorú tekintetű madarak vajon milyen tengeri titkokat vagy szigeti pletykákat tárgyalnak meg ebben a dermesztő idillben? Fejtsd meg!

Keresztrejtvény 24.01.19.

A vakond örömteli vidámsággal néz felfelé, miközben egy óriási barna medve meglepetten évődik. Egy váratlan találkozás ez, ahol az aprócska és a hatalmas szembesül egymással; a kicsi vakmerősége talán új barátság kezdetét jelzi? Fejtsd meg!

Keresztrejtvény 24.01.20.

Néhány meghökkent pingvin áll szemben a sivatag jellegzetes növényével, egy hatalmas kaktusszal. Vajon tévedésből kerültek ide, vagy talán ez egy új felfedezésre váró világ, ahol a jégtáblák és kaktuszok együtt élnek? Megfejtésre vár a történet titka!

Keresztrejtvény 24.01.21.

A csöndes téli tónál két kiránduló áll tanácstalanul, szemük előtt csak egy üres szánkó és a jégen tátongó nyílás maradt. Vajon mi történhetett itt, és hová tűnhetett a szánkó korábbi utasa? Fejtsd meg a rejtélyt!

Keresztrejtvény 24.01.22.

Egy pingvin csoport éppen a déli sark hóesésében sétál, amikor egyikük, szokatlan fejfedőt viselve, megdöbbenését okozza társainak. Vajon praktikus okokból viseli ezt a piros edényt, vagy csak egy sajátos érzékét fejezi ki a humor iránt? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.01.23.

Egy indián és hűséges lovának nyugodt délutánját megtöri a modern kor szava: egy postás levelet hoz. Vajon mit rejt a boríték, ami elegendő okot adott arra, hogy az indiánt és négylábú társát a távoli vidékekről felkeresse?

Keresztrejtvény 24.01.24.

Egy csiga, egy vakond és egy süni különleges hármasaként kibontakozik egy történet a természet csodáiról és barátságok szövődéséről. Vajon mit üzennek egymásnak ezek a különböző, mégis valahol rokon lelkek, amikor találkoznak az erdő szélén? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.01.25.

Egy vakmerő síelő bajba került a havas lejtőn, de szerencsére a hűséges mentőkutya már a nyomában van, mentőfelszereléssel felszerelve. Ez a dinamikus páros biztosan izgalmas történetet sző a hófödte dombokon, ahol az ügyesség és a barátság egyaránt megmérettetik. vajon miről beszélgetnek? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.01.26.

Két indián a hóban, szánkójukkal készülve a csúszkálásra, de úgy tűnik, a véleményük megoszlik valamiről. Vajon a hagyományos módszereket követik, vagy az újító gondolatok nyernek teret a télies tájakon való szánkózásban? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.01.27.

Egyiptomi építők szembesülnek a fagyos hideggel, mely igen távol áll a Nílus vizeinek melegétől. Kezeikben az ókori szerszámokkal, szandáljaikban és jellegzetes öltözetükben, vajon szembenéznek a fagyos időjárással, és a piramisépítés folytatódik? fejtsd meg a rejtéjt!

Keresztrejtvény 24.01.28.

A szomorú tekintetű nagy hóember mellett egy kisebb, keserűen magyarázó társ áll a hóban. Lehet, hogy a kicsi próbálja megvigasztalni nagy barátját, vagy éppen elmondani, hogy a tél nem csak hideg és fagyos, hanem játékra és örömre is alkalmas időszak? Nem tudni. Éppen ezért fejtsd meg a talányt!

Keresztrejtvény 24.01.29.

A városi hidegben egy autó tulajdonosai úgy döntöttek, hogy járművüket is felöltöztetik a télies hangulatnak megfelelően: egy színes, csíkos sapkával, ami talán nem csak dísz, hanem a fagy elleni védekezés eszköze is egyben. Ugyan, ki lepett meg kit? Ez itt a kérdés! Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.01.30.

A pingvinek élvezik a jéghokizást az Antarktisz hidegén, miközben egy megdermedt kutató éppen tanulmányozza őket. A kutató kifejezése arra utalhat, hogy a tudományos megfigyelés helyett váratlanul ő lett a megfigyelés tárgya. Mit mond a kis vidám pingvin?

Keresztrejtvény 24.01.31.

A csendes tájon, ahol a vadon természete uralkodik, két indián pihen meg egy rövid időre. Az egyik elgondolkodva ül a földön, míg társa mellette áll, mintha csak egy bölcs döntést fontolgatnának a további útról vagy épp a körülöttük lévő világ csodálatos nyugalma felől. Mi történhetett? Fejtsd meg a rejtényt!

Keresztrejtvény 24.02.01.

Két falusi nénike csendes esti csevejébe váratlanul egy pezsgővel felfegyverkezett lakó csatlakozik, miközben a környék cicái is kíváncsian figyelik az eseményeket. De mi történik valójában? Fejtsd meg a rejtvényt!  

Keresztrejtvény 24.02.02.

Egy ókori egyiptomi hajcsár vidáman instruálja az építkező rabszolgákat, akik morcosan formálják a hó alatt megbújó jégpiramisokat. A történelemkönyvekből kiszakadt jelenet mosolyra készteti az arra járókat, miközben a hó leple alatt újraíródik az építészet története. De mi járhat a fejükben? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.03.

Míg a dermesztő Antarktiszon egy vidám pingvin élvezi a színes fagylalt ízeit, két társa megdöbbenve figyeli a jéghideg csemege élvezetét. Vajon miért választja valaki a fagylaltot, amikor már a környezet is fagyasztó? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.04.

A patakban mosás kemény kihívás elé állítja az indián asszonyt télen, de a mosásban rutinos mosómedve mindig készül néhány kéretlen tanáccsal. Mi lehet a trükk? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.05.

Egy aggódó koca a tél szigorú hátterében osztja meg bölcsességeit, miközben malacai rémülten hallgatják. Talán a túlélés fortélyait tanítja nekik, vagy éppen a böllér veszélyeire figyelmezteti őket? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.06.

Egy nagy medve mesél régi történeteket, míg a bocs unottan hallgatja a szakadó hóesés alatt. Az ifjú talán már hallotta ezeket a történeteket? Mi lehet az unalom oka? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.07.

A kimerült sarkkutatót tovább fárasztja egy csoport vidám pingvin a végtelen jégmezőn. Zászlójával büszkén a magasban, fáradt arccal hallgatja őket. De mit akarnak tőle a frakkos madarak? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.08.

Morgós tanácsok a fagyos sípályán, de a nej mégsem lesz ügyesebb. Mi lesz a megoldás? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.09.

Még fagyos az erdő, de a nyulak már várják a tél végét. De egyikük talán kellemetlen hírrel érkezett. Társai elkámpicsorodott arccal figyelik szavait, de mi lehet a hír? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.10.

Pityókás bácsika az autó volánjánál! Félre is intették a rend éber őrei, de láthatóan nem készültek fel a magyarázatra. Vajon mivel mentegi magát a kucsmás betyár? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.11.

A törzs szennyese télen is gyűlik, mosni kell a jeges patakban is. De az indián asszonyok folyamatosan akadályokba ütköznek munka közben. Mi lehet a gond? Megtudod, ha megfejted a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.12.

A szomszédokba mindig belebotlik az ember – gondolják egymásról a szomszédok. És van, aki a megjegyzéseit se tartja vissza. Ha érdekel, a zsémbes asszony véleménye, fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.13.

A főnök áll, nyilakkal teletűzdelve, amelyek inkább egy bűvész trükkjére hasonlítanak, mint egy komoly csatára. Felesége és fia aggodalmas, de kissé szórakozott arcokkal figyelik, vajon mit cselekedett az ő bátor vezetőjük. Tényleg, mi történhetett? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.14.

Egy döbbent arcú medve találkozik három nyuszival, akiknek a vigyorát látva úgy tűnik, ők már tudják a nap viccét. Vajon mit rejt az erdő, ami ilyen derűre ad okot ezeknek a fürgén ugráló kis lényeknek? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.15.

Egy önelégült pszichológus személyében láthatjuk a modern kor egyik legkülönlegesebb terapeutáját, aki éppen egy láthatóan meggyötört páciens szavait jegyzi le. A páciens a kanapén heverészve próbálja szavakba önteni a nyomasztó hétköznapok kihívásait, miközben a pszichológus szinte kaján mosollyal figyel, ami sejteni engedi, hogy a psziché mélyéről feltáruló titkok itt nem maradnak titokban. Vajon milyen fordulatot […]

Keresztrejtvény 24.02.16.

Az anyós kiszorult a jégkunyhóból, de így is tárt karokkal várja családját – nézi a vidám vő anyósát. De mit mondhat a nejének? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.17.

Mikor a hóembergyerekek csintalansága túlmegy minden határon, még a felnőtt hóemberek is csak ámulnak és bámulnak. De mit tehettek a fiatalok? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.18.

A vadászat során nemcsak a zsákmány kergetése válik kihívássá, hanem a hideggel való megküzdés is. Az átfagyott vadászkutya nem is bírja megjegyzés nélkül. Mi mondhat, ami ennyire megdöbbenti a vadászt? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.19.

A rendőrök egy száguldó piros fényt intettek félre, és megdöbbenten látják, hogy egy pityókás bácsika hordja azt az orra helyén. Bizonyára a rettentő hieg miatt kellet legurítani egy-két kupicával, de a bácsika talán meg is tudja magyarázni a helyzetet. Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül.

Keresztrejtvény 24.02.20.

Az egérkék is érzik a téli időjárás csípős érintését, de van, aki jobban felkészül az időjárás szeszélyeire. De min kuncoghatnak a fagyott egér kis társai? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.21.

Egy csavart hoz a hagyományos szánkózásba ez a mókás pár. Néha egy kis változatosság kell, hogy feldobja a téli napokat – de vajon ki bírja tovább? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.22.

A medve a sípályán mindig kellemetlen, de a megfelelő technikával minden lehetséges. Mivel biztathatja a vigyorgó úr a menekülő sielőt? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.23.

A fázós vadászeb nem bírja megjegyzések nélkül. A vadászt ez állandóan megdöbbenti. De mi lehet a gondja? A beszélő kutya, vagy a mondandója? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.24.

A fázós pingvin nem túl lelkesen vesz részt a meccsen. Társai vajon ezt nehezményezik? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.25.

Az életen túl is összetartoznak, bár a kísértet úr ennek annyira nem örül. Mi lehet a gondja a kísértet asszonyságnak? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.26.

Mindig jól jönnek a tanácsok a tapasztalt sportemberektől. De van, amikor már már kicsit késő. Mivel próbál segíteni az okos sporttárs? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.27.

A libegőn mindig érdemes erősen kapaszkodni, főleg, ha az ember lánya a korlátról csüng. De mi lehet a gondja, az unott arcú úrnak? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.28.

A síelés egy élmény! Még akkor is, ha csak a gipszelt végtagok száma sokasodik. Vidám történettel bíztatja a síelőt, vagy csak kéz- és lábtörést kíván a pályához? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.02.29.

A legrosszabb helyzetben mindig jól jön egy kis törődés. Főleg, ha egy barátságos hegyimentő kutya érkezik, aki nem csak egy kis hordóval, de hasznos tanácsokkal is fel van szerelkezve. Mivel dobta fel az összetört síelőt a segítőkész eb? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.03.01.

A holdfényes égbolt alatt három színes és vidám idegen áll egy csendes, csillagokkal teli éjszakában. A rózsaszín, narancssárga és zöld teremtmények, akik úgy tűnik, mintha csak egy baráti beszélgetésre gyűltek volna össze, éppen a világügyeket tárgyalják. Míg a rózsaszínű érdeklődően hallgat, a narancssárga elmeséli legújabb kalandjait, és a zöld csodálkozva figyeli a társait. Kíváncsiak vajon, […]

Keresztrejtvény 24.03.02.

Az innováció nem ismer határokat – még az írószerpiacon sem. Egy új találmány forradalmasíthatja a hagyományos írást: egy ceruza, amely nem csak ír, de kommunikál is viselőjével. A képen egy egér büszkén mutatja be legújabb szerzeményét társának, aki láthatóan még csak most ismerkedik az új technológiával. Az okos ceruza nem csak a diákoknak, de a […]

Keresztrejtvény 24.03.03.

Amikor a tavaszi napfény csábítóan simogatja a kertvárosi utcákat, vannak, akiknek még a fűnyíró zaja sem elég a jókedvre derítéshez. A képen látható öregúr, láthatóan megfeledkezve a környék csendes békéjéről, éppen a legújabb utcai táncmozdulatokat gyakorolja, miközben két szomszéd hölgy értetlenül, de érdeklődve szemléli a ritmusra lépő lábakat. Az ilyen hirtelen felbukkanó hétköznapi pillanatok teszik […]

Keresztrejtvény 24.03.04.

Úgy tűnik, egy kis törzsi bölcsesség-cserére kerül sor a sátorvárosban. Az egyik indián feltehetően a törzs nagy bölcsével beszélget, talán egy vadászat előtti stratégiai megbeszélés, vagy csak egyszerű bölcsességkérés zajlik. Biztosan sok érdekesség cserél gazdát ezen a gyűlésen! Fejtsd meg a titkot!

Keresztrejtvény 24.03.05.

Csuda tikok történnek a kerek erdőben! Eltűnt az egyik fa! Vajon a kis medve ette meg? Tanakodnak a nagy medvék, mitévők legyenek. Fejtsd meg az erő titkát!

Keresztrejtvény 24.03.06.

Lendülj szellemi kalandra különleges karaktereink társaságában! Táncoló betűk és huncut megfejtések várnak – ne hagyd, hogy az utcazenész elvigye a végén a show-t. Fedezd fel a rejtvények izgalmas világát, és törd meg a kódot a derűs rejtelmek között!

Keresztrejtvény 24.03.07.

Csatlakozz a piknikre a titokzatos szigeten, ahol a megoldatlan keresztrejtvények épp olyan finom falatok, mint a kosárban lapuló sütemények! A megfejtések útvesztője nemcsak a elmédet, de a humorérzékedet is próbára teszi. Induljon a keresztrejtvény kalózkodás!

Keresztrejtvény 24.03.08.

A rekordok napja van ma, ahol minden csiga a saját tempójában siethet a cél felé! A színes páncélok rejtvényt tartogatnak: vajon melyikük éri el először a finisht? A keresztrejtvény megfejtése sem gyorsabb verseny, de minden betűhöz hasonlóan minden lépés számít!

Keresztrejtvény 24.03.09.

Dr. Pszicho rendelőjében a titkok nem maradnak rejtve! Vegyél egy mély lélegzetet, és bocsátkozz bele a keresztrejtvények gyógyító világába, ahol minden kis betű segíthet megtalálni a belső békédet. Fejtsd meg a rejtvényt, és talán a válaszok a kanapén is előkerülnek!

Keresztrejtvény 24.03.10.

Itt a szerelmi fejtörők ideje! A boldog pár egy rejtélyes szóval pecsételi meg az egymásnak adott ígéretét. Találd meg a titkos szavakat, miközben a kocsmáros-házasságkötő már a frissítőket kínálja. Egy új élet kezdete – és egy keresztrejtvény megfejtése – mindig izgalmas kaland!

Keresztrejtvény 24.03.11.

Varázslatos történetek bújnak meg a kert virágai között, és a kertésznek szüksége van a segítségedre a rejtély megfejtésében! Légy te is részese ennek a különös találkozásnak, és oldd meg a rejtvényt, hogy fény derülhessen a kert titokzatos rejtélyére!

Keresztrejtvény 24.03.12.

Miközben az egyik kis bogár az önfeledt pihenésre vágyó másik lelki békéjét kutatja, neked is megadatik a lehetőség, hogy a keresztrejtvény megfejtésével elmerülj a gondolataidban. Tölts el egy pihentető szünetet a virágok és a titkok között, és engedd, hogy a megfejtés magától rátaláljon!

Keresztrejtvény 24.03.13.

Az út néha váratlan fordulatokat hoz: itt van például egy kocsikázás, ami fennakadással ér véget. De ne aggódj, a rejtvények megfejtése során nem kell ilyen szó szerint fára másznod! Maradj biztonságosan a talajon, és oldd meg a rejtvényt, mielőtt továbbhajtasz!

Keresztrejtvény 24.03.14.

Tűzoltóink a lángok között is megőrzik higgadtságukat, akárcsak te, miközben a rejtvények tüzében forrnak a betűk! Oldd meg a feladványokat, és legyél te is hős a szavakkal vívott csatában, ahol minden helyes megfejtés a siker létráján való felkapaszkodást jelenti.

Keresztrejtvény 24.03.15.

A városi élet tele van váratlan fordulatokkal, mint ez a pimasz pillanat a járdán. Vigyázz, hol sétálsz, mert sosem tudhatod, ki bukkan fel a következő sarkon! Egy dolgod van csak: légy résen, és oldd meg a rejtvényt, hogy te lehess a nap hőse.

Keresztrejtvény 24.03.16.

Nagy nap ez a sajt birodalomban: az egerek sajtó-tájékoztatót tartanak a legújabb holdfelfedezésről, ami megszólalásig hasonlít egy finom lyukas sajtra. A sajtó világa soha nem volt még ilyen ízletes – kövesd a történetet, és tudd meg, milyen új kalandok várnak a sajgóra!

Keresztrejtvény 24.03.17.

A csigarendőrség legjobbjai éppen egy rejtélyes esetet vizsgálnak a fűben. Segíts nekik összerakni a szálakat, és kövesd a nyomokat, hogy megoldást találj a kert legújabb keresztrejtvényére. Nincs itt más, csak egy gyorshajtás, vagy csak a lassúság, akárhogy is, a türelem jutalmaz meg!

Keresztrejtvény 24.03.18.

Az utakon egy rendőrségi ellenőrzés veszi kezdetét, ahol a biztonság a legfontosabb. Míg a helyszínelők megpróbálják kibogozni az eseményeket, rajtad a sor, hogy megold az aszfalt szélén hagyott keresztrejtvényt. Ügyelj a jelekre és maradj a megfejtés útján!

Keresztrejtvény 24.03.19.

Néha mindenkinek szüksége van egy kis segítségre a dolgok rendezéséhez, még egy krokodilnak is! Lássuk be, egy pszichiáteri ülés néha éppoly hátborzongató lehet, mint egy rejtvény megfejtése. Merülj el te is a gondolatok labirintusában, és találd meg a saját békéd a fejtörők szövevényében.

Keresztrejtvény 24.03.20.

Még a békák között is akad egy, aki nagyobb kalandokra vágyik: felfedezni a tó mélyén rejlő titkokat. Merülj el te is a rejtvények tengerében, és fedezz fel minden rejtett szót, hogy igazi szó-tengerész lehess!

Keresztrejtvény 24.03.21.

A vadnyugati élet tele van meglepetésekkel: itt van például egy musztáng, aki nem hagyja magát olyan könnyen meglovagolni. Míg az indián próbálja megérteni lova panaszait, neked is meg kell oldanod a nap rejtvényét, hogy megtudd, vajon milyen történet bújik meg a szavak mögött.

Keresztrejtvény 24.03.22.

A ház udvarán ma rendkívüli összejövetel zajlik: az állatok tanácskoznak a napirendi pontokról. Vajon a cicának mi lehet a gondja és a kutya miről magyaráz? Segíts nekik megoldani a kerti kalandok rejtvényeit, és tudd meg, miért ketyeg az óra a csirkéknek!

Keresztrejtvény 24.03.23.

A réten ma különös esemény zajlik: a bogárkapitány bajba került, és a csapat kisebb tagjai kíváncsian figyelik a helyzetet. A kis bogarak lelkesedése talán segít felvidítani a kapitányt, ahogy te is nekifogsz megfejteni a mai kerti keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.03.24.

Egy krokodilcsalád lazít a réten, ahol az ifjúság játékosan fakockázik, míg az idősebb generáció a nap híreit olvassa. Az éles elmék itt is az információk és rejtvények erdejében keresik a tudást. Csatlakozz hozzájuk, és fejtsd meg te is a zöldellő lapok titkait!

Keresztrejtvény 24.03.25.

A réten összegyűltek a békák, hogy megfigyeljék a gólyát, aki magasan áll fölöttük. Lehet, hogy a bölcs madár éppen a békák következő rejtvényét osztja ki? Merülj el te is a fejtörők világában, és fedezd fel, milyen üzenetet hozott a gólya!

Keresztrejtvény 24.03.26.

Ma mosómedve is csatlakozik az indián hölgyekhez a patakparton, hogy együtt mossanak. Lehet, hogy ez a kis csínytevő többet segít a kacagásban, mint a munkában? Kapcsolódj be te is a vidámságba, miközben a rejtvények áramlásával tisztázod az elméd!

Keresztrejtvény 24.03.27.

A kertben a törpök éppen megbeszélést tartanak, és úgy tűnik, a téma igen komoly: talán a közelgő ünnepek menetrendjéről esik szó. Neked is van egy fontos feladatod: oldd meg a kert titkát rejtő rejtvényt, hogy a törpékkel együtt te is felkészülhess az ünnepekre!

Keresztrejtvény 24.03.28.

Az erdő mélyén különleges gombák bújnak meg, néha szinte úgy tűnik, mintha csak egy nagyobb gomba vezetné őket. Lehet, hogy egy varázslatos rejtvény megoldását várják tőled? Vágj bele a kihívásba, és fedezd fel, milyen titkokat rejt ez a színes tündérvilág!

Keresztrejtvény 24.03.29.

Az erdő közepén a karmester szigorúan figyeli a kotta lapját, míg a zenekar két tagja izgatottan várja a következő dallamot. Próbáld meg te is összehangolni a rejtvény betűit, hogy szólamokká álljanak össze a megfejtésben!

Keresztrejtvény 24.03.30.

Az alvilágból három vakond tart titkos megbeszélést. Vajon mit suttognak egymásnak a föld alatti sötét folyosók vak vakondjai? Emelkedj fel a rejtvények mélyéről, és tárj fel minden szó titkát, amíg ők a magukénak próbálnak a végére járni!

Keresztrejtvény 24.03.31.

A mókás húsvéti nyulak ismét akcióban! Az egyik hősünk telepakolta az autóját színes tojásokkal, készülve a tavaszi ünneplésre, míg a másik csak ámul-bámul. Kísérd őket ezen a színes kalandon, és fedezz fel minden rejtett szót a keresztrejtvények tavaszi mezőjén!

Keresztrejtvény 24.04.01.

Amikor a békák piknikre mennek: a Tavirózsa Rét minden zöld lakója összegyűlt, hogy megosszák a legfrissebb pletykákat, míg a bébik kipróbálják az első ugrálásokat. A hangulat vidám, a ruházat pöttyös. Hogy mik a pletykák? Fejtsd meg a rejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.02.

Nem mindenki ért egyet a félévi eredményekkel: a családfő szigorúan szemügyre veszi a két kis cirmos bizonyítványát. Az ikrek láthatóan izgatottak (vagy talán kissé félnek?), hiszen tudják, az iskolai teljesítmény otthon is számít. Cica-apuka vajon büszke lesz, vagy jön a pótvizsga a vakáció alatt? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.03.

Egy baráti találkozó a gombák alatt, gyprsan megbeszélik a legfrissebb eseményeket. Katicáék hírei úgy látszik, meglepték Szarvasbogarat, de mi lehetett az, amitől kiült az arcára a döbbenet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.04.

Különleges mosás zajlik a patakparton: két indián nő segítségül hívott néhány mosómedvét, akik igencsak hasznos társaságnak bizonyulnak, amíg ki nem dőlnek. Az egyikük a mosás közben el is ájult, talán csak a szappan illatától? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.05.

Reggel a kertész egy váratlan látogatóval találkozott: egy óriási csigával, aki egyáltalán nem nézett ki boldognak. Úgy tűnik, a csiga a kertész új növényei miatt jött dühöngeni. Vajon mit tehet a meglepett kertész, hogy megnyugtassa ezt a csúszó-mászó kertlakót? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.06.

A falusi mulatság vége felé különös látvány tárul a feleségek elé: a férfiak négykézláb próbálják elhagyni a színhelyet. A hölgyek nem kímélik őket epés megjegyzéseikkel, miközben az urak próbálnak helytállni a váratlan akadálypályán. Fejtsd meg a keresztrejtvényt!.

Keresztrejtvény 24.04.07.

A szomszédasszony és a szomszédúr kerítésen át osztják meg egymással a legújabb falusi híreket, a téma pedig nem más, mint az úr elegáns, ám kissé pimasz macskája. A cicus, aki éppen jelen van, nem igazán örül, hogy ő került a pletyka középpontjába. Mi lehet, ami nem tetszik? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.08.

Három egér barát találkozója a mezőn váratlan fordulatot vett. Míg két egér hevesen találgatja, mi okozhatta helyzetet, a harmadik már-már pánikszerűen készül a menekülésre. Vajon mi riadhatta meg őket ennyire? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.09.

Két béka a záporesőben találja magát! Miközben a friss zápor áztatja őket, kibeszélik az fordulatos időjárást. Aminek lehet, hogy nem is örülnek annyira. Mi lehet a gondjuk? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.10.

Egyik szomszéd sem hagy semmit a véletlenre: esernyőt hord száraz időben is, hátha váratlanul esőre fordul az idő. A szomszédasszony meglepődve figyeli a túlbiztosított férfi magyarázatát, miközben a kis tacskó is csodálkozva pislog. De mit is mondhat a szomszéd úr? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.11.

Egy cincér pincérként szolgál a katicabogár vendégének, aki úgy tűnik, nem teljesen elégedett a kiszolgálással. A katica ideges, míg a cincér türelmesen próbálja megnyugtatni. Mi okozhatta a feszültséget a zöldellő mezőn? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.12.

Egy házaspár éppen autózik, de a férj láthatóan nem teljesen tiszta fejjel vezet. Hova tarthatnak? És mi okozhatja a férj mámoros tekintetét? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.13.

“Szomszéd úr! Nem látta a cicámat? Itt játszott a többiekkel.” A nem hétköznapi szomszéd és a még különösebb háziállata nem is értik miről van szó. Csodálkozva hallgatják a néni szavait. De mi is történt? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.14.

Két indián vezető hevesen diskurál a réten: az orvosságos ember magabiztosan emeli fel az ujját, miközben új gyógymódját magyarázza a kétkedő törzsfőnöknek. A főnök szkeptikus arca jelzi, hogy nem minden gyógyító praktika nyeri el azonnal a tetszését. Vajon a bölcs orvos meg tudja-e győzni a vezetőt, vagy ma is a régi módszerek diadalmaskodnak? Fejtsd meg […]

Keresztrejtvény 24.04.15.

Egy váratlan fordulat a kertben: a kertész nagy meglepetésére az egyik kerti törpe életre kel. A kertész kíváncsian hallgatja, de vajon elhiszi-e a mesés történeteket? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.16.

A nem túl ízléses fejdísszel rendelkező indián vázolja az okokat, de a törzsfőnök láthatóan nincs meggyőzve. Mi lehet a döbbenet oka? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.17.

A karhatalom nagy erőkkel tartóztatta fel a láthatóan becsípett urat, aki törékeny utastársaival indult autózni. De a magyarázatára senki nem számított. Mivel döbbentette meg a rend derék őreit a sofőr? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!  

Keresztrejtvény 24.04.18.

A kisbéka talán nem szeretne fogat mosni? A nagybékának mindenesetre nem tetszik a mondandója. Mi lehet a probléma? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.19.

Jól láthatóan láthatósági mellényt hordó vakond örömmel ecseteli barátainak a legújabb ötletét. Azok érdeklődve hallgattják, de mi is lehet az ötlet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.20.

A fakír valamit trükközik, talán nem tetszik neki a kezelés. A nővérke unottan szemléli a varázslatos mozdulatait, amik nem tűnnek túl hatásosnak. Mit bűvészkedhet a beteg? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.21.

Már nagyon várták haza a ház urát. Fiacskája csak a focizna, ennek apa nagyon örül, de az asszony elégedtelen a helyzettel. Szóvá is teszi ezt, de mi lehet a gond? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.22.

Kirándulás közben furcsa ötletekkel tudnak egyesek előállni. Itt is ilyesmi történhet, bár úgy látszik, hogy a nej tetszését nem nyerte el a javaslat. Mit ötölhetett ki a férj? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!  

Keresztrejtvény 24.04.23.

A tudásra éhes kisegér meglátogatta a könyvtárat, hogy mindent megtanuljon a világ dolgairól. De lehet, hogy valamit rosszul csinált? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül

Keresztrejtvény 24.04.24.

Az egyik gólyagyerek nagy felismerést oszthat meg testvéreivel. Szülejük megdöbbenve hallgatja, nem is tudja, hogy mit mondjon. De mi lehetett az, amivel így meglepte családját a kisgólya? Fejtsd meg keresztrejtvényt, hogy megtudd!

Keresztrejtvény 24.04.25.

Az erdei csigák összefutnak időnként, megállnak pihenni a nagy rohanásban. Ilyenkor kibeszélik a pörgős hétköznapok eseményeit, kipanaszkodják magukat, megbeszélik a ház körüli dolgokat. Most is meglepő történettel állt elő egyikük. Mit mesélhet vajon? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.26.

Eltelt a kedves vendég, már nem győzi a fogyasztást. Valami mást, könnyebbet választana, de mit is? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 24.04.27.

A baromfiudvar királyának is lehetnek problémái – az udvar közepén állva fakad ki a kakas. De miről kukorékolhat? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.28.

Vakond ráakadt egy virágra, mutatja boldogan cimboráinak. De valami meglepő is történhetett, hiszen a többi erdei kisállat értetlenül, csodálkozva hallgatja. Mivel színezheti a történetet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.04.29.

Vajon a saját ügyességével példálózhat a törzsfőnök a tűpárnává nyilazott indiánnak? Vagy csak egyszerűen kioktatja? Mit mondhat, amit az indián alig bír megjegyzés nélkül? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 24.04.30.

A szomszédoknak mindig van egy jó sztorija. A bácsika is éppen egy szaftos pletykával szórakoztatja a szomszédasszonyt, akit eléggé megdöbbentenek a friss hírek. De miről is mesélhet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.05.01.

A malacok is beszélgetnek a kerítésen át, nem csak a gazdák! Rémisztő történeket osztanak meg egymással, még a tyúkok is figyelnek. Mi döbbenthette meg a udvar lakóit, hogy ilyen képet vágnak? Vajon kiderül a rejtvényből? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és megtudod!

Keresztrejtvény 24.05.02.

Mindig gond van a háztartásban. Az indiánok házaspárok is küzdenek a mindennapok gondjaival, és ezt a pataknál tudják legjobban megvitatni. Mi lehet az aktuális probléma, miért álldogálnak a parton? Ha megfejted a keresztrejtvényt, talán kiderül.

Keresztrejtvény 24.05.03.

A csiga család összgyűlt a csalitosban. A kicsi csigák csacsogása nem csalt mosolyt a nagy csiga arcára, bármi is legyen a történet. De vajon miről is lehet szó? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, hogy kiderüljön a poén!

Keresztrejtvény 24.05.04.

A depi a mocsárban is rátörhet a békára, bár a pszichológus arcát elnézve itt komolyabb gondok is lehetnek. Mit mesélhet a páciens? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.05.

Összesodorta az áramlás a halakat egy kis dumapartira. A fáradt halacska társait fárasztja egy történettel, ha már összeúsztak, de társai nem élvezik annyira. Mit mesél a hal? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és megtudod!

Keresztrejtvény 24.05.06.

Táblán ábrákkal okít a szakértő. A tyúkdvar lakói jó iskolásként érdeklődve figyelik az okosságokat. Milyen tanácsokkal könnyítené meg a napjaikat a tanácsadó? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 24.05.07.

Bolondos gombatalálkozó az erdő rejtekén. Minden újdonságot kibeszélnek, van is nagy meglepetés. A pöttyös kalapos döbbenetére csak a rejtvényből kaphatsz magyarázatot. Fejtsd meg keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.05.08.

Még nem egy bogárinvázió, de páran összegyűltek az gombásban. Katicáéknak mindig van egy jó sztorija, de a mostani eléggé meglepte a szarvas barátjukat. Mi lehetett a történet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.09.

Idegenek az éjszakában. Talán a következő ijesztgetést tervezgetik a szörnyek? Vagy csak békés látogatók egy távoli bolygóról? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.10.

Sün pajtást meglepetés érte, ezt meséli az egereknek. Ők pedig türelmesen hallgatják, talán tudnak valami jó tanáccsal szolgálni, ha a tüskéshátú befejezi. Miről szólhat a történet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.11.

Az erdőben sem érdemes figyelmetlenül vezetni, bár most lehet, hogy a rendőr téved. A kabriós egérke szerint talán a rosszul lát a rend őre? Mi lehet a poén? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és megtudod!

Keresztrejtvény 24.05.12.

A jó katona mindenre felkészült, minden helyzetben tudja a megfelelő választ. Mi lehetett a kérdés, amire a lelkes baka büszkén válaszol? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, hogy kiderüljön!

Keresztrejtvény 24.05.13.

Légy pajtás döngicsél katicáék fülébe. Egyikük somolyogva hallgatja, de a másik döbbent tekintettel figyeli a légy mondandóját. Mit mondhat? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.05.14.

Kimerült családanyáknak mindig akadnak jó történetei, amit meg kell beszélniük. Különösen ilyen rosszcsont gyerekekkel. Mit mesélhet a az anyuka? Ha megfejted a keresztrejtvényt, kiderül.

Keresztrejtvény 24.05.15.

Vajon mit keres a gólya az igen népes békacsaládnál? Vendégségbe jött egy jó vacsorára? Vagy valami más okból látogatta meg őket? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül!

Keresztrejtvény 24.05.16.

Az újságban jött a hír, amire inni kell. A szomszédok összegyűltek kibeszélni a legújabb eseményeket, de főleg a macska döbbent meg. Mi lehet friss sajtóban? Fejtsd meg a keresztrejtvényt!

Keresztrejtvény 24.05.17.

Musztáng háton lovagolna az indián, de a vadló erősen ellenáll. Mi lehet a gondja a lónak, ami miatt inkább kétlábon haladna? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, hogy kiderüljön a poén!

Keresztrejtvény 24.05.18.

A konda udvari medencéje a legnagyobb melegben is hűsíti a malacokat. Vidámon állják a nap forró sugarait, és még a szomszéd disznó is jó hírrel érkezett. Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül, hogy mit mesél a szomszéd!

Keresztrejtvény 24.05.19.

Miért festi a vörösre társát az indián? Talán nem tetszik a ruhája színe? Mindenesetre a törzsfőnök is megdöbbent. Fejtsd meg a keresztrejtényt, hogy kiderüljön a poén!

Keresztrejtvény 24.05.20.

A baromfik és macska hallgatják a nyúzott arcú házőrzőt. Mindenki döbbenten figyeli a kutya szavait. Talán egy éjszakai kalandjáról mesél? Valaki be akart jutni az udvarba? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.21.

A csorda legfrissebb hírei a falusi hírmondóban. A szomszéd bika megjött a legjobb történetekkel. Csak a hallgatóság döbbent meg, hiába vidám a bika. Mit mesélhet? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.22.

Levelet sodor a szél, de nem a fáról hullot. Két néni a kerítésnél szemlélődik, mi történhetett. Talán elsodorta a vihar a postást? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, és kiderül a poén!

Keresztrejtvény 24.05.23.

A vadászkutya feldobta magát, kimerült, megijedt? Nem bírta a vadászpuska ropogását? Vagy csak szimplán elege lett? A vadász meglepve hallgatja a magyarázatát. Fejtsd meg a keresztrejtvényt, hogy kiderüljön, mi lehet a poén?

Keresztrejtvény 24.05.24.

Kerti dísznek állt a törpe, de valami nem stimmelhet. A ház gazdái tágra nyílt szemekkel hallgatják a szavait. De mi lehet a gond? Fejtsd meg a keresztrejtvényt, hogy kiderüljön a poén!