Mikor van Viktor névnap?

Szeptember 5.

Viktor névnap Király Viktor

Király Viktor

A latin Victor névből származik, amelynek jelentése: győztes, győző. Női párja: Viktória.

Híres Viktorok: Király Viktor énekes, Orbán Viktor miniszterelnök, Kassai Viktor magyar nemzetközi labdarúgó-játékvezető, Varga Viktor énekes, Viktor Ivanovics Pacajev orosz űrhajós, Victor Hugo francia író.

Viktor névnap - Varga Viktor
Varga Viktor

Az RTL Klub 2009-es Csillag születik című tehetségkutatójával vált ismertté Varga Viktor. Egy évvel később jelent meg első videoklipje Lehet zöld az ég címmel. Kedvesével, Cinthya Dictatorral 2013-ban a TV2 Édes Élet című reality-jának szereplői lettek, ám a műsorral a szerelem is véget ért. A provokatív énekes állandóan feszegeti a határait. A SuperTV2 műsorában például fejére tette a Szent Korona másolatát, sőt nadrágját is letolta, ezért több életveszélyes fenyegetést kapott.

Orbán Viktor 1988-ban a Fidesz egyik alapító tagja volt, 1998–2002 között és 2010-től, majd 2014-es újraválasztását követően Magyarország miniszterelnöke.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: király vagy kiráj? Mikor van Hunor névnap? Agytorna 149. forduló Keresztrejtvény – 08.04. Keresztrejtvény – 08.05. Január 5. – miről nevezetes? Mikor van Anna névnap? Hogyan írjuk helyesen: lőjön vagy lőjjön? Mi a címe a képnek? Szeptember 21. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.