Mikor van Viktória névnap?

December 23.

Viktória névnap - Victoria's secret show

 Victoria’s Secret: Angel Adriana (fotó: Thinkstock)

Latin mitológiai eredetű női név, amelynek jelentése: győzelem. Férfi párja: Viktor.

Híres Viktóriák: Miló Viktória ökölvívó, Pintácsi Viki énekesnő, Eszményi Viktória énekesnő, Szorcsik Viktória színésznő, Victoria Beckham énekesnő, Victoria a latin mitológiában a győzelem istennője.

A Spice Girls nevű angol együttesnek köszönheti hírnevét Victoria Beckham, aki a formáció felbomlása után szólókarrierbe kezdett és a divatvilágban is kipróbálta magát. Napszemüvegeket, retikülöket, ékszereket és parfümöt is megjelentetett de tervezett farmerkollekciót is. 1999-ben ment férjhez a világhírű focistához, David Beckhamhez, akinek négy gyereket szült. A sztárpár becsült vagyona több mint 125 millió angol font.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.07.12. Mikor van Glória névnap? Mióta Budapest Magyarország fővárosa? Keresztrejtvény – 16.01.16. Keresztrejtvény – 16.03.19. Tudod, hogyan tálald a fagyit, hogy mindenki le legyen nyűgözve? Keresztrejtvény – 16.01.06. Miért kezdődik az alkohol, algebra, algoritmus, alkóv szavunk mind ugyanúgy? Agytorna 27. forduló: képrejtvény! A macskák látnak színeket?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.