Járványügyi ki kicsoda: Kiss Róbert

Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa.

Kiss Róbert rendszeresen részt vesz az operatív törzs sajtótájékoztatóin, általában ő ismerteti a védelmi intézkedéseket a koronavírus-járvány idején, illetve beszámol a rendőrségi adatokról is.

Kiss Róbert rendőr alezredes
Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A témában ajánljuk:

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a koronavírus ellen Magyarországon alkalmazott vakcinákról. Ide kattintva találod, mit kell tudni a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca, a Szputnyik V, a Sinopharm, illetve a Janssen oltóanyagáról.Hogyan írjuk helyesen: barter vagy bartell? Vass családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Éda névnap? Mikor van Kitti névnap? Panírozott hús fagyasztása: hogyan kell fagyasztani, meddig marad ehető? Mikor van Jácint névnap? Mikor van Karina névnap? Mennyit spórolhatsz, ha lekapcsolod a villanyt? Farsangi népszokások Tényleg meg akarta venni az Országházat Freddie Mercury, a Queen énekese?