Járványügyi ki kicsoda: Kiss Róbert

Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa.

Kiss Róbert rendszeresen részt vesz az operatív törzs sajtótájékoztatóin, általában ő ismerteti a védelmi intézkedéseket a koronavírus-járvány idején, illetve beszámol a rendőrségi adatokról is.

Kiss Róbert rendőr alezredes
Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A témában ajánljuk:

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a koronavírus ellen Magyarországon alkalmazott vakcinákról. Ide kattintva találod, mit kell tudni a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca, a Szputnyik V, a Sinopharm, illetve a Janssen oltóanyagáról.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: így vagy igy? Milyen volt az ég alja a Kárpát medencében 2015. november 11-én? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 16.03.23. Hogyan írjuk helyesen: Szabadság-hegy vagy Szabadsághegy? Január 24. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.08.29. Mi köze a bárányhimlőnek a bárányokhoz? Hogyan írjuk helyesen: konzervatívan vagy konzervativan? Mikor van Alfonz névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.