Járványügyi ki kicsoda: Galgóczi Ágnes

Galgóczi Ágnes a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője. A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs tájékoztatóin is láthatjuk időnként.

Galgóczi Ágnes 2002-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyik hazai klinika honlapján fellelhető információk szerint a végzés után megelőző orvostan és népegészségtan szakorvos-jelöltként a Debreceni Népegészségügyi Iskolában tanult, illetve a szakmai gyakorlatot a Hajdú-Bihar Megyei Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatnál töltötte.

Galgóczi Ágnes
Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetőjeként az operatív törzs tájékoztatóin is szerepel időnként, amikor Müller Cecília országos tisztifőorvost helyettesíti. Olyankor Galgóczi Ágnes számol be az aktuális járványügyi adatokról, a koronavírus elleni védekezés állásáról.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 238. forduló Van-e Budapesten csokoládé-múzeum? Hogyan írjuk helyesen: jóleső vagy jól eső? Hogyan írjuk helyesen: Lajos-forrás vagy Lajos forrás? Agytorna 136. forduló Hogyan írjuk helyesen: bujdokol vagy bújdokol? Keresztrejtvény – 16.03.14. Ha kivágsz két tetves fát Óbudán, hányat kell helyette ültetni? Április 25. – miről nevezetes? Mikor van Sámson névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.