Járványügyi ki kicsoda: Galgóczi Ágnes

Galgóczi Ágnes a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője. A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs tájékoztatóin is láthatjuk időnként.

Galgóczi Ágnes 2002-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyik hazai klinika honlapján fellelhető információk szerint a végzés után megelőző orvostan és népegészségtan szakorvos-jelöltként a Debreceni Népegészségügyi Iskolában tanult, illetve a szakmai gyakorlatot a Hajdú-Bihar Megyei Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatnál töltötte.

Galgóczi Ágnes
Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetőjeként az operatív törzs tájékoztatóin is szerepel időnként, amikor Müller Cecília országos tisztifőorvost helyettesíti. Olyankor Galgóczi Ágnes számol be az aktuális járványügyi adatokról, a koronavírus elleni védekezés állásáról.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Május 14. – miről nevezetes? Milyen volt az ég alja a Kárpát medencében 2015. november 11-én? Miért nyomja le Lagzi Lajcsi rezsibalhéja a menekültválságot? Hogyan írjuk helyesen: brillíroz vagy brillírozik? Hogyan érleljünk avokádót? Hogyan írjuk helyesen: dívik vagy divik? Hogyan írjuk helyesen: óceán vagy oceán? Agytorna 159. forduló Hogyan írjuk helyesen: lakos vagy lakós? Hogyan írjuk helyesen: robusztus vagy robosztus?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.