World Series by Renault ingyenes verseny- és családi hétvége a Hungaroringen

Június 13-14., Mogyoród

 Június 13-14-én kilencedik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault ingyenes verseny- és családi hétvégéjét Mogyoródon, autóversenyekkel, F1-es bemutatókkal, Renault-újdonságokkal és izgalmas programokkal.

Az ingyenes jegyek innen tölthetők le!

Nem csak az összes program ingyenes, de a Puskás Ferenc Stadiontól induló közvetlen buszjárat is.

 

wsr-01

 

A legnagyobb érdeklődés várhatóan idén is a pályán zajló futamokra irányul mindkét napon. A Formula Renault 3.5 sorozat a csúcskategória autóinak versenye, a Formula Renault 2.0 Európa-kupa a fiatal tehetségek bemutatkozási lehetősége.

Mindig különleges pillanatot jelent, amikor az Infiniti Red Bull F1 Team tartja bemutatóját, és a pályára kigördül az “igazi nagyvad”, a versenyautók királya. Ebből bőségesen láthatunk ízelítőt idén is, sőt a komolyabban érdeklődőket nyitott paddock is várja.

 

MOTORSPORT/WSR BUDAPEST 2009

 

Exkluzív Renault-bemutatók:

RS-01

Magyarországon itt mutatkozik be először az új túraverseny-autó, az RS-01!

Renault Kadjar

Először látható, megtapintható és kipróbálható a vadonatúj, roppant vonzó városi terepjáró, a Renault Kadjar!

 

wsr-03

 

Igazi családi programhoz méltó módon a gyerekek folyamatos szórakozását biztosító játékok, az autósport világával kapcsolatos egyéb kiállítások és érdekességek, illetve a jól felszerelt büfék sem hiányozhatnak a helyszínről.

Az ingyenes jegyek innen tölthetők le!

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: lépcsőzetes vagy lépcsözetes? Keresztrejtvény – 16.07.20. Hogyan írjuk helyesen: megszűnik vagy megszünik? Mióta gyártják a Kinder Csokoládét? Melyik a lebegő falu Magyarországon? Hogyan írjuk helyesen: kitüntetés vagy kitűntetés? Hogyan írjuk helyesen: nem biztos vagy nembiztos? Hogyan írjuk helyesen: helyszíni vagy helyszini? Hogyan írjuk helyesen: rugózik vagy rúgózik? Hogyan írjuk helyesen: csúfol vagy csufol?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.