Virsli fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a virsli?

Túl sok virslit vásároltál? A maradék megőrzésének legjobb módja a fagyasztás, ami ráadásul nem igényel semmilyen különleges eljárást.

A virsli könnyen lefagyasztható. Ha még nem bontottuk fel az eredeti csomagolását, akkor egyszerűen csak tegyük a mélyhűtőbe úgy, ahogy van.

Hogyan fagyasztható a virsli?
A virsli ugyanúgy lefagyasztható, mint a legtöbb étel. Fotó: Getty Images

Ha már megbontottuk, akkor helyezzük a virsliket egy zacskóba , vagy zárható fagyasztótasakba, és úgy tegyük be a mélyhűtőbe.

Arra azonban érdemes figyelni, hogy egyszerre csak kisebb adagokat csomagoljunk el fagyasztásra, annyit, amennyi egyszerre elfogy majd, a kiolvasztás után ugyanis nem szabad még egyszer visszafagyasztani, ami megmaradt.

A fagyasztóból kivéve kiolvaszthatjuk szobahőmérsékleten, de akár egyből elkezdhetjük megfőzni is, mehet bele a forró vízbe.

A virslit 1-2 hónapnál tovább ne őrizgessük a fagyasztóban, annyi időn belül ajánlott elfogyasztani.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: mindegy vagy míndegy? Hogyan írjuk helyesen: külsőleg vagy kűlsőleg? Hogyan írjuk helyesen: kint vagy kínt? Keresztrejtvény – 16.04.22. Mi az az Iszlám Állam? Keresztrejtvény – 16.01.02. Melyik ülésben ülve van a legtöbb esélyünk túlélni egy repülőbalesetet? Mikor van Bella névnap? Április 30. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: mediterrán vagy mediterán?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.