Mióta lehet okostelefonnal használni a Hipernet 4G hálózatot?

2013. szeptember 3. óta

4g

A 4G szolgáltatások számítógépen való elérhetősége után alig egy évvel már okostelefonon is hozzáférhető a Hipernet 4G. Az elérhető elméleti maximális letöltési sebesség 86,4 Mbps, míg felfelé pedig 43,2 Mbps. Ezekkel az értékekkel mindössze néhány pillanat alatt feltölthető egy 13 megapixeles fénykép a Facebook-ra. A legtöbb vezetékes internet kapcsolatot felülmúlják ezek az értékek.

USIM kártya szükséges a használathoz, valamint 4G képes készülék. A lehetőségek kihasználhatók online videók, filmek nézéséhez, játékokhoz, Deezerrel való zenehallgatáshoz, fotók fel- és letöltéséhez, csevegés alkalmazásokhoz, villámgyors böngészéshez.

Az ország olyan területén kell tartózkodni, ahol 4G lefedettség van. A mobiltelefonon esetlegesen a felhasználónak kell bekapcsolni a 4G elérhetőséget, bár minden 4G képes készülék alapbeállításként is a legnagyobb sebességet biztosító hálózatot használja. Megfelelő tarifacsomagra előfizetés is szükséges.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: kamikazék vagy kamikadzék? Keresztrejtvény – 08.08. Keresztrejtvény – 10.14. Hogyan írjuk helyesen: csúf vagy csuf? Hogyan írjuk helyesen: fogadóóra vagy fogadó óra? Hogyan írjuk helyesen: bátorító vagy bátorito? Mi a címe a képnek? Agytorna 243. forduló Hogyan írjuk helyesen: hegeszt vagy heggeszt? Hogyan írjuk helyesen: borít vagy borit?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.