Mióta lehet okostelefonnal használni a Hipernet 4G hálózatot?

2013. szeptember 3. óta

4g

A 4G szolgáltatások számítógépen való elérhetősége után alig egy évvel már okostelefonon is hozzáférhető a Hipernet 4G. Az elérhető elméleti maximális letöltési sebesség 86,4 Mbps, míg felfelé pedig 43,2 Mbps. Ezekkel az értékekkel mindössze néhány pillanat alatt feltölthető egy 13 megapixeles fénykép a Facebook-ra. A legtöbb vezetékes internet kapcsolatot felülmúlják ezek az értékek.

USIM kártya szükséges a használathoz, valamint 4G képes készülék. A lehetőségek kihasználhatók online videók, filmek nézéséhez, játékokhoz, Deezerrel való zenehallgatáshoz, fotók fel- és letöltéséhez, csevegés alkalmazásokhoz, villámgyors böngészéshez.

Az ország olyan területén kell tartózkodni, ahol 4G lefedettség van. A mobiltelefonon esetlegesen a felhasználónak kell bekapcsolni a 4G elérhetőséget, bár minden 4G képes készülék alapbeállításként is a legnagyobb sebességet biztosító hálózatot használja. Megfelelő tarifacsomagra előfizetés is szükséges.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi a kappan? Hány háromszöget találsz a képen? Keresztrejtvény – 16.07.28. Június 9. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.03.17. Hogyan írjuk helyesen: húgom vagy hugom? Hogyan írjuk helyesen: hosszú szárú vagy hosszúszárú? Hogyan írjuk helyesen: rúg vagy rug? December 23. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.10.12.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.