Mióta gyártják a Kinder Csokoládét?

1968 óta

kinder csokolade

A 60-as évek végén az anyák egyre jobban figyeltek a táplálkozásra, míg a gyerekek pedig válogatósak lettek azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnek enni. Michele Ferrero, aki megalkotta a Kinder brandet, ezt a két szempontot vette figyelembe. A csokik külön papírba csomagolt kis szeletek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre kisebb adagot egyenek a gyerekek.
„Több tej, kevesebb kakaó” hirdeti a szlogen, a gyerekek igényeire szabva, gyerekméretben. A Ferrero reklámjaival az anyákat kívánja megszólítani, az egészséges táplálkozás elveinek kíván eleget tenni azzal, hogy kis szeleteket csomagol be egyenként. A termékben található tej kálcium tartalma a csontok fejlődését segíti elő. A sportrendezvények támogatásával a fizikai aktivitás fontosságára hívják fel a figyelmet.
A Ferrero Magyarországon 1994-ben kezdte meg működését. A kezdeti időkben a Kinder Csokoládé mellett csak a Kinder Meglepetés és a Tic Tac szerepelt a palettán, a későbbiekben egyre több termékkel bővült a kínálat.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: főleg vagy föleg? Mikor van Luca névnap? Hogyan írjuk helyesen: rinyál vagy rínyál? Hogyan írjuk helyesen: héja vagy hélya? Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem? Keresztrejtvény – 16.01.30. Mi volt a feladata egy III/III-as ügynöknek? Az alkoholbetegek felnőtt gyerekei alkoholisták lesznek-e? Hogyan írjuk helyesen: alja nép vagy aljanép? Mit jelent az, hogy egy pálinka kisüsti?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Kinder csokoládé
  A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
  A Kinder csokoládé egy csokoládéfajta, amit a Ferrero cég gyárt 1967 óta.

  Kinder Chocolate
  From Wikipedia, the free encyclopedia
  Kinder Chocolate (“Kinder” is German for “children”) is a confectionery product brand line of Italian confectionery multinational Ferrero SpA. Kinder was developed and produced at Ferrero Germany (Frankfurt) in 1967 for the German market.

  Szóval mikortól gyártják???