Mióta gyártják a Kinder Csokoládét?

1968 óta

kinder csokolade

A 60-as évek végén az anyák egyre jobban figyeltek a táplálkozásra, míg a gyerekek pedig válogatósak lettek azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnek enni. Michele Ferrero, aki megalkotta a Kinder brandet, ezt a két szempontot vette figyelembe. A csokik külön papírba csomagolt kis szeletek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre kisebb adagot egyenek a gyerekek.
„Több tej, kevesebb kakaó” hirdeti a szlogen, a gyerekek igényeire szabva, gyerekméretben. A Ferrero reklámjaival az anyákat kívánja megszólítani, az egészséges táplálkozás elveinek kíván eleget tenni azzal, hogy kis szeleteket csomagol be egyenként. A termékben található tej kálcium tartalma a csontok fejlődését segíti elő. A sportrendezvények támogatásával a fizikai aktivitás fontosságára hívják fel a figyelmet.
A Ferrero Magyarországon 1994-ben kezdte meg működését. A kezdeti időkben a Kinder Csokoládé mellett csak a Kinder Meglepetés és a Tic Tac szerepelt a palettán, a későbbiekben egyre több termékkel bővült a kínálat.Hogyan írjuk helyesen: idős vagy időss? Málna fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig marad ehető a málna? Hogyan írjuk helyesen: húgy vagy hugy? Május 23. – miről nevezetes? Mikor van Ila névnap? Mikor van Döme névnap? Hogyan írjuk helyesen: rizibizi vagy rizi bizi? Január 16. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.04.16. Mikor van Kolumbán névnap?