Milyen HBO GO-filmek közül válogathatunk?

Az egész olyan, mint egy végeláthatatlan moziműsor, minden sikeres filmes műfaj megtalálható benne.

Magyarország egyik legnagyobb online videotékájában több ezer órányi egész estés film található. A kínálata gyakorlatilag kimeríthetetlen, hiszen tartalmát folyamatosan frissíti az HBO GO. Ennek köszönhetően az egy éven belüli hazai mozipremierek szinte összes kasszasikere helyet kapott az online elérhető felületen.

Az HBO GO az egyik legnagyobb hazai online stream-szolgáltató.
Az HBO GO az egyik legnagyobb online filmtár a hazai szolgáltatók között.

De nem csak újabbak találhatóak itt, hanem örökzöld, időtálló alkotások is. Az HBO GO a felületén mindezt úgy kategorizálta, hogy a lehető leggyorsabban ki tudjuk választani a nekünk tetsző filmet, műfaj és számos más kategória alapján.

Ha pedig fáradtak lennénk, például egy remek krimi végignézéséhez, akkor a platform megjegyzi, hogy hol hagytuk félbe, és legközelebb jelzi is azt, ha a címre újból rákeresnénk.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: objektív vagy oblyektív? Mikor van Bernát névnap? Keresztrejtvény – 16.07.03. Mikor van Lídia névnap? November 6. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: lakos vagy lakós? Mikor van Vilibald névnap? Hogyan írjuk helyesen: kiegészítés vagy kiegészités? Mikor van Arnold névnap? Egy bögre, kanál, diónyi valami az hány dkg, gramm?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.