Mikor van Zsolt névnap?

Április 10.

Zsolt névnap - Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt

A régi Solt személynév alakváltozata a Zsolt, amelynek a jelentése: fejedelem, uralkodó.

A 2000-es években a Zsolt a 24-33. leggyakoribb férfinév volt.

Híres Zsoltok: Baumgartner Zsolt magyar autóversenyző, Erdei Zsolt ökölvívó, Hommonay Zsolt színművész, Semjén Zsolt politikus, Mészáros Árpád Zsolt színművész, énekes, Bognár Zsolt színész, Bartha Zsolt a Barátok közt kitalált szereplője.

Az operettszínház művésze Mészáros Árpád Zsolt, aki 2006-ban megkapta az Év Operett-Musical Színészének díját. Nem volt könnyű élete, 1997-ben Az orvosok egy 6,5 cm-es rosszindulatú daganatot találtak a bal veséjében, amelyet azonnal műteni kellett. Ki kellett venni a veséjét, akaraterejének köszönhetően sikerült felépülnie. Ezután 3 év rehabilitáció következett. Ezután visszatért a színpadra, több szólólemeze is megjelent és saját éttermet nyitott. Elvált, első feleségétől egy fia született: Mészáros Levente Bendegúz. 13 éven keresztül élt együtt élettársával, akitől 2013 tavaszán különvált. Ebből a kapcsolatból két gyermeke született. 2013-ban egy átmulatott éjszaka után került kórháza, állítása szerint valaki drogot kevert az italába.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Édua névnap? Mikor van Fidél névnap? Hogyan írjuk helyesen: csúfol vagy csufol? Hogyan írjuk helyesen: rendőr vagy rendör? Hogyan lehet podcastot hallgatni? Október 1. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.01.16. Hogyan írjuk helyesen: durvább vagy dúrvább? Mi történt a menüvel a Startlapon? Mikor van Nimród névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.