Mikor van Krisztián névnap?

Március 13.

Krisztián névnap - Christian Bale

Christian Bale
(fotó Thinstock)

 Görög eredetű férfi név, a latinból átvett Christianus név rövid alakja, amelynek a jelentése: krisztusi, Krisztushoz tartozó.

A 2000-es években a 22-28. leggyakoribb férfi név volt Magyarországon.

Híres Krisztiánok: Berki Krisztián tornász, Berki Krisztián életművész, műsorvezető, üzletember, Éder Krisztián (SP) énekes, rapper, Lisztes Krisztián válogatott labdarúgó, Christian Bale angol színész, Christian Dior francia divattervező, Christian Slater amerikai színész.

Berki Krisztián a a Ferencváros Labdarúgó Zrt. egykori vezérigazgatója volt, ám napjainkra már inkább médiaszereplései és bírósági ügyeiről ismert. A TV2 Édes élet című műsorában szerepelt párjával, Hódi Pamelával, akitől kislánya, Natasa Zselyke született. A nőcsábász férfi, akinek hódítási között szerepelt korábban Kapócs Zsóka, Oszter Alexandra és Szabó Zsófi is, nem tudott azonban megállapodni gyermeke édesanyja mellett sem.

Berki legtöbbször polgárpukkasztó magatartásával hívta fel magára a figyelmet: hol több tízmilliós autóval furikázott, hol a heréjét vasaltatta ki. Több büntetőfeljelentés van ellene. A bíróság jogerősen pedig már kimondta, hogy 42,5 millió forinttal tartozik a Vác tulajdonosának. Ennek ellenére 2015-ben az Éden Hotel műsorvezetőjeként új szerepben próbálhatta ki magát.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: szimbolizál vagy szimbólizál? Február 6. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: ízibe vagy izibe? Hogyan főzzek tojást vagy tésztát, ha nincs gáztűzhelyem vagy elromlott? Mi a címe a képnek? Hogyan lehet két gyufa elmozdításával a lehető legnagyobb számot kapni? Keresztrejtvény – 16.07.09. Agytorna 81. forduló Másnaposság ellen mit tegyünk? Keresztrejtvény – 09.08.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.