Hány híres Berki Krisztián van?

Kettő, az olimpiai bajnok tornász, és a volt focikapus, botrányhős. Az egyik újpesti, a másik fradista.

A tornász Berki Krisztiánberkitornasz2

Az 1985-ben született, lólengés-specialista újpesti tornász a 2012-es londoni olimpián lólengésben győzött, elképesztő izgalmak közepette. A döntőben hibátlan gyakorlatára 16.066-os pontszámot kapott, akárcsak legfőbb ellenfele, a hazaiak versenyzője, Louis Smith. Végül azért ő nyert, mert gyakorlatának magasabb volt a kivitelezési pontszáma. Az olimpiai bajnoki cím mellett háromszor lett világbajnok (2010, 2011, 2014) a magyar tornász.

A botrányhős Berki Krisztiánberkibotranyos

A tévéműsorokból elhíresült 1980-ban született Berki Krisztián is sportolóként kezdte karrirerjét, az FTC focicsapatának (tartalék) kapusa volt 2004-2006 között. Elég korán, 25 évesen visszavonult, de a Fradit nem hagyta ott, klubigazgató, majd a Fradi igazgatóságának elnöke, sőt, az FTC Zrt vezérigazgazója is volt 2007-2010 között. A foci után többek között testépítéssel kezdett el foglalkozni. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól és különc életviteléről híresült el. Egyik nagy botránya, ami miatt el is ítélte a bíróság, a Vác focicsapatának megvásárlásával kapcsolatos. Több hírességgel, többek között Szabó Zsófi színésznővel is volt rövid, de viharos kapcsolata. Emellett azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy kivasaltatta a heréjét. Legutóbb pedig az Éden Hotel című valóságshow-ban próbálta meg felszedni a szereplőket, de végül nagyot koppant.

Legolvasottabb bejegyzések:
Miért olyan kicsi az ókori szobrok pénisze?
Magyarországon ennél nincs lejjebb?
Kit nevezünk alkoholistának?
Hanyadik hét van?
Bejegyzések az autópálya-matricáról
Ha udvarias férfi vagy, előre kell engedned egy miniszoknyás nőt felfelé a lépcsőn?
A KRESZ szerint le kell szállni a kerékpárról, és tolni kell azt az úttesten zebrán átkeléskorMárcius 26. – miről nevezetes? Ötöslottó nyerőszámok a 2. játékhéten 2017-ben Pál családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: brit vagy britt? Hogyan írjuk helyesen: hevítés vagy hevités? Hogyan írjuk helyesen: 9-cel vagy 9-el? Hogyan írjuk helyesen: bizsu vagy bízsu? Hogyan írjuk helyesen: összetett vagy öszetett? Mikor van Vilhelmina névnap? Mi az IP-címem?