Mikor van Klaudia névnap?

Március 20.

Klaudia névnap - Liptai Klaudia

A Klaudiusz férfinév női párja, jelentése: béna, sánta.

Híres Klaudiák: Liptai Claudia tv-műsorvezető, Rhédey Klaudia magyar grófnő, Claudia Schiffer német fotómodell, Berényi Claudia, a Barátok közt című sorozat kitalált szereplője.

Rossz magatartása miatt 1988-ban kirúgták a gimnáziumból Liptai Claudiát, aki eztán számítógépes tenyérjóslásból élt. Eközben estin leérettségizett, majd elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodát és a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. Színházi szerepei mellett műsorvezetőként is rendkívül sikeres. Többek között ő vezette a Big Brothert, a Mokkát és a Sztárban sztár zsürijében is részt vett de feltűnt a Jóban Rosszban című sorozatban is. Viharos magánélete is részben a nyilvánosság előtt zajlott. Gesztesi Károly volt a férje, akivel közös Panka Sára nevű kislányuk 2006-ban született. 2009-ben együtt élt Daróczi Dávid kormányszóvivővel, aki 2010-ben öngyilkos lett. Később Horváth András szombathelyi színésszel vállalták nyilvánosan szerelmüket, ám a távolság miatt kapcsolatuk rövid időn belül megromlott.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: nemesacél vagy nemes acél? Mióta tagja Románia az Európai Uniónak? Mikor van Vilhelmina névnap? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 16.03.07. Hogyan írjuk helyesen: megegyezik vagy megeggyezik? Agytorna 150. forduló Hogyan írjuk helyesen: megígér vagy megigér? Hogyan tévesztik meg a vásárlókat a magyar üzletekben? Agytorna 98. forduló

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.