Mikor van Jusztin névnap?

Június 16.

Jusztin névnap - Justin Bieber

 Justin Bieber
(fotó: Thinkstock)

Latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett Justinus alakjából ered, jelentése: igazságos, igaz.

Híres Jusztinok: Justin Kirk amerikai színész, Justin Long amerikai színész, Justin Timberlake amerikai énekes, Justin Bieber kanadai énekes.

A YouTube videómegosztó oldalon fedezte fel későbbi menedzsere Justin Biebert még 2008-ban.Ő lett az első előadó, akinek 2009-ben megjelent legelső albumáról hét dala is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára. Később inkább a botrányaival került a figyelem középpontjába. Az énekes vétségei között gondatlan vezetés és a szomszéd házának tojással dobálása is szerepel, illetve egy szóváltás után rátámadt egy fotósra is. A kanadai sztárnak 2012 óta egy dala sem került az amerikai slágerlisták első tíz helyére, utolsó albuma 2013-ban jelent meg. Justin Bieber 2014-ben egy internetes portál szavazásán elnyerte a legelviselhetetlenebb celeb szomszéd nem épp megtisztelő címét, ám 2015-ben ennek ellenére ő lett a Calvin Klein új arca.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: antenna vagy anterna? Agytorna 223. forduló Hogyan írjuk helyesen: szimbolikus vagy szimbólikus? Keresztrejtvény – 16.03.23. Mikor van Dóra névnap? Tudod, hogyan tálald a fagyit, hogy mindenki le legyen nyűgözve? Mi a címe a képnek? Mi a címe a képnek? Hogyan készítsünk ehető macskaalmot? Hogyan adhatom be a személyi jövedelemadó (szja) bevallásomat 2015-ben?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.