Mikor van Jusztin névnap?

Június 16.

Jusztin névnap - Justin Bieber

 Justin Bieber
(fotó: Thinkstock)

Latin eredetű férfinév, mely a Jusztusz név továbbképzett Justinus alakjából ered, jelentése: igazságos, igaz.

Híres Jusztinok: Justin Kirk amerikai színész, Justin Long amerikai színész, Justin Timberlake amerikai énekes, Justin Bieber kanadai énekes.

A YouTube videómegosztó oldalon fedezte fel későbbi menedzsere Justin Biebert még 2008-ban.Ő lett az első előadó, akinek 2009-ben megjelent legelső albumáról hét dala is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára. Később inkább a botrányaival került a figyelem középpontjába. Az énekes vétségei között gondatlan vezetés és a szomszéd házának tojással dobálása is szerepel, illetve egy szóváltás után rátámadt egy fotósra is. A kanadai sztárnak 2012 óta egy dala sem került az amerikai slágerlisták első tíz helyére, utolsó albuma 2013-ban jelent meg. Justin Bieber 2014-ben egy internetes portál szavazásán elnyerte a legelviselhetetlenebb celeb szomszéd nem épp megtisztelő címét, ám 2015-ben ennek ellenére ő lett a Calvin Klein új arca.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: hátul vagy hátúl? Hogyan írjuk helyesen: fej vagy fely? Március 10. – miről nevezetes? Agytorna 11. forduló: mi van a képen? Keresztrejtvény – 16.01.02. Mi Hajdú-Bihar megye székhelye? Október 22. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: egyetért vagy egyet ért? Melyik filmekben producerkedett Andy Vajna? Keresztrejtvény – 16.07.31.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.