Mikor van Anasztázia névnap?

Április 15.

Anasztázia névnap - Szent Anasztázia templom Verona

 Szent Anasztázia templom Verona

Az Anastazius, magyarul Anasztáz férfinév női párja, amelynek jelentése: a feltámadott.

Híres Anasztáziák: Anasztázia magyar királyné, I. András király felesége, Anastacia amerikai énekesnő, Anasztázia, szibériai remetenő, Anasztázia hercegnő, mesehős.

A sikeres amerikai énekesnő, Anastacia 2003 januárjában mellkisebbítő műtétre jelentkezett az állandó hát- és nyakfájása miatt, ám kiderült rosszindulatú, bár kezdeti stádiumban lévő daganat van a bal mellében. Ekkor sikerült legyőznie a betegséget, ám tíz év után, 2013-ban újra melldaganatot diagnosztizáltak nála az orvosok. Második alkalommal is sikerült legyőznie a gyilkos kórt, ám ezután alávetette magát a tíz és félórás mell eltávolító műtétnek. 2009-es budapesti koncertje előtt részt vett az Egészség Hídja Egyesület mellrák elleni kampányában Dobó Kata és Oroszlán Szonja oldalán, illetve jótékonysági árverést indított Magyarország egyik aukciós weboldalán, melynek teljes bevételét az Egyesületnek adományozta.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Júdás névnap? Mi a címe a képnek? Ki gyártja a Fordot? Mikor van Adrián névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 31. játékhéten 2016-ban Hogyan írjuk helyesen: idős vagy idös? Melyik az a négy szó, amit egy diplomata sosem mondhat ki? Mi a címe a képnek? Agytorna 8. forduló: képrejtvény! Mikor van Csilla névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.