Mi a koronavírus-térkép?

Egy olyan speciális online térkép, amelyen (közel) valós időben követhetjük a koronavírus-járvány alakulását a világ valamennyi országában.

Forrás: bing.com

Több koronavírus-térkép létezik, mi az egyik legfrissebbet mutatjuk most (2020.03.16.) be röviden. A Microsoft fejlesztette, interneten megtekinthető, magyar nyelven is elérhető térképen a világ összes országának – így Magyarországnak is – az összes koronavírusos esete nyomon követhető.

A szinte valós idejű állapotokat tükröző, a járvány alakulását folyamatosan tükröző térképen az országok az esetszámok alapján csökkenő sorrendbe rendezve jelennek meg. Az egyeses országnevekre kattintva egy új panelen az adott ország részletes statisztikája tekinthető meg: a hivatalosan regisztrált megbetegedések száma, az aktív esetek, a gyógyultak, valamint az elhunytak száma.

A mobiltelefonon is elérhető térkép híreket és videókat is megjelenít több országgal kapcsolatban.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Lőrinc névnap? Mikor van Zakariás névnap? Hogyan írjuk helyesen: hányjon vagy hánnyon? Hogyan írjuk helyesen: kapu vagy kapú? Hogyan írjuk helyesen: súlyos vagy sújos? Mi az a „jó” koleszterin? Hogyan írjuk helyesen: 3-mal vagy 3-al? A megfázást a hideg okozza? Melyek a legnépszerűbb 4*-csillagos szálláshelyek Magyarországon Hogyan írjuk helyesen: gyújtsd fel vagy oltsd fel?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.