Mi a koronavírus-térkép?

Egy olyan speciális online térkép, amelyen (közel) valós időben követhetjük a koronavírus-járvány alakulását a világ valamennyi országában.

Forrás: bing.com

Több koronavírus-térkép létezik, mi az egyik legfrissebbet mutatjuk most (2020.03.16.) be röviden. A Microsoft fejlesztette, interneten megtekinthető, magyar nyelven is elérhető térképen a világ összes országának – így Magyarországnak is – az összes koronavírusos esete nyomon követhető.

A szinte valós idejű állapotokat tükröző, a járvány alakulását folyamatosan tükröző térképen az országok az esetszámok alapján csökkenő sorrendbe rendezve jelennek meg. Az egyeses országnevekre kattintva egy új panelen az adott ország részletes statisztikája tekinthető meg: a hivatalosan regisztrált megbetegedések száma, az aktív esetek, a gyógyultak, valamint az elhunytak száma.

A mobiltelefonon is elérhető térkép híreket és videókat is megjelenít több országgal kapcsolatban.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: hely vagy hej? Mi a címe a képnek? Mit jelent a k.m.n. rövidítés az orvosi leleteken? Hogyan írjuk helyesen: akusztikus vagy akkusztikus? Mikor van Tatjána névnap? Hogyan írjuk helyesen: bízva vagy bizva? Keresztrejtvény – 16.10.22. Miért vezette utasszállító gépét sziklafalnak a Germanwings másodpilótája? Mikor van Hella névnap? Mi a címe a képnek?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.