Mennyibe kerül az HBO GO?

Mindösszesen 1890 forint / hó.

Ennyibe kerül a közvetlen előfizetés díja a hivatalos oldalon, amely tetszés szerint akármikor lemondható (nincs hűségidő). Mivel online lesz elérhető a tartalom, ezért nincs szükség külön a televízióra elérhető HBO megrendelésre. Az előfizetést weben keresztül intézhetjük, neten utalhatunk.

Az HBO GO Magyarország egyik legnagyobb videotára számtalan filmmel és sorozattal (Fotó: iStock)

Ha viszont ezeknél a kábelszolgáltatóknál bármikor előfizetünk HBO csomagra, akkor annak nagy valószínűséggel része lesz az HBO GO is. Náluk rendszerint lehetőség van arra is, hogy a mozicsatorna-csomag nélkül vegyük igénybe az online videótárat, előfizetéssel (a fentiekről azonban mindig érdeklődjünk az adott cég ügyfélszolgálatán is).

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: irt vagy írt? Minek a rövidítése a Müpa? December 10. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: Firefoxszal vagy Firefoxxal? Mikor van Zsaklin névnap? Hogyan írjuk helyesen: járj vagy lyárj? Van különbség az Országos Meteorológiai Szolgálat által kiadott figyelmeztetés és riasztás között? Mennyi az eva – egyszerűsített vállalkozói adó – kulcsa 2015-ben? Hogyan írjuk helyesen: hegeszt vagy heggeszt? Mikor van Aida névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.