Mennyibe kerül az HBO GO?

Mindösszesen 1890 forint / hó.

Ennyibe kerül a közvetlen előfizetés díja a hivatalos oldalon, amely tetszés szerint akármikor lemondható (nincs hűségidő). Mivel online lesz elérhető a tartalom, ezért nincs szükség külön a televízióra elérhető HBO megrendelésre. Az előfizetést weben keresztül intézhetjük, neten utalhatunk.

Az HBO GO Magyarország egyik legnagyobb videotára számtalan filmmel és sorozattal (Fotó: iStock)

Ha viszont ezeknél a kábelszolgáltatóknál bármikor előfizetünk HBO csomagra, akkor annak nagy valószínűséggel része lesz az HBO GO is. Náluk rendszerint lehetőség van arra is, hogy a mozicsatorna-csomag nélkül vegyük igénybe az online videótárat, előfizetéssel (a fentiekről azonban mindig érdeklődjünk az adott cég ügyfélszolgálatán is).

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Tudtad, hogy a szökőnap nem február 29.? Ötöslottó nyerőszámok 40. hét – 2015.10.03. Hogyan írjuk helyesen: nyitvatartási idő vagy nyitva tartási idő? Mikor van Ila névnap? Hogyan írjuk helyesen: szívet vagy szivet? Varga családnév – mi az eredete, jelentése? Alma fagyasztása: hogyan kell fagyasztani, meddig marad ehető az alma? Mit tegyünk, ha nem akarunk Windows 10-re frissíteni, és a felugró ablakot sem akarjuk látni? Mikor van Kunigunda névnap? Keresztrejtvény – 16.08.01.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.