Melyik Magyarország legjobb étterme?

Az Onyx étterem.

 

onyx-01

A Michelin-csillagos budapesti étterem nyerte az Év Étterme díjat 2015-ös teljesítménye alapján. A díjat a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjátadó gálán hétfő este kapta meg. A 2004-ben alapított díj az egyik legjelentősebb elismerés a magyar vendéglátóiparban.

A szakmai zsűri egész évben járta az éttermeket. Az értékelésük mindenre kiterjedt, egészen az étterem hangulatától az alapanyagok minőségén és az ételek elkészítésén át a kiszolgálásig. Az így kialakult pontszámok átlaga adta a végső sorrendet. A zsűri elnöke, a két Michelin-csillagos olasz sztárséf, Nicola Portinari titokban tesztelte a legjobb húsz éttermet, ezután döntött arról, ki kapja a legjobbnak járó díjat.

A top tízbe végül az Onyx után sorrendben a Costes, a Borkonyha, a Costes Downtown, a Salon, a Babel, az Arany Kaviár, a MÁK Bisztró, az Émile és az Alabárdos kerültek.

A minőségnek természetesen ára van. Íme az étterem aktuális  Vacsora á la carte kínálata (2016 március 1.):

 

etlap-onyx-menu-2016-03-01

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT

 

 Mikor van Aranka névnap? Mikor van Dominika névnap? Április 26. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: Szelidi-tó vagy Szeliditó? Hogyan írjuk helyesen: szervizel vagy szervízel? Hogyan írjuk helyesen: indul vagy indúl? Mikor van Emese névnap? Keresztrejtvény – 16.11.06. Mit jelent az EBITDA? Mióta ünnepeljük a karácsonyt?