Magyar celebek, akik már láttak belülről cellát

Íme a lista

Lagzi Lajcsi sorstársai

Összegyűjtöttük azokat a magyar hírességeket (és hirhedtségeket), akik nem csak a bíróságig jutottak el, hanem legalább egy napra a cella rácsai mögé kerültek.

A bűncselekmények közül legtöbb a kábítószerekhez kötődik. Második helyen a gazdasági visszaélések. A legújabb a listán a vesztegetés. Ezt Lagzi Lajcsinak “köszönhetjük”.

 

Kicsoda?

miről híres?

mikor?

miért?

Stohl AndrásStohl András

 

színész,
műsorvezető

2011

ittas, kábítószeres vezetés

Keleti GyörgyiKeleti Györgyi

 

modell
(Keleti György miniszter lánya)

2011

üzletszerű kéjelgés elősegítése

Damu RolandDamu Roland

színész

2012

Palácsik (azóta Vajna) Tímea ellen elkövetett nemi erőszak és testi sértés

Zalatnai SaroltaZalatnay Sarolta

énekes

2004

gazdasági bűncselekmények

Farkas PéterFarkas Péter

birkózó,
olimpikon

2009

kábítószertermesztés

Som LajosSom Lajos

zenész

1982

aranycsempészet

VV SeagalCifra Tamás (VV Seagal)

Való Világ szereplő

2005

kábítószerterjesztés

Koltai GáborP. Koltai Gábor

producer
(Koltai Róbert fia)

2010

adócsalás

Brigitta BulgariKocsis Brigitta (Brigitta Bulgari)

pornószínésznő

2010

fiatalkorúak ellen elkövetett szeméremsértés

Ambrus Attila viszkisAmbrus Attila (Viszkis)

jégkorongozó

1999

rablássorozat

VV GergőDukai Gergő

Való Világ szereplő (Dukai Regina testvére)

2003

kábítószer-kereskedelem

Galambos LajosGalambos Lajos
(Lagzi Lajcsi)

zenész

2015

lopás, vesztegetés gyanúja (még csak vád)

 

Kapcsolódó írásunk:

Miért nyomta le Lagzi Lajcsi rezsibalhéja a menekültválságot?

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Érdemes-e panaszt tenned, ha elégedetlen vagy a postásoddal? Hogyan írjuk helyesen: attribútum vagy attributum? Mikor van Titusz névnap? Hogyan írjuk helyesen: gyanú vagy gyanú? Hogyan írjuk helyesen: szablya (kard) vagy szabja (mn.)? Mikor van Marcellinusz névnap? Hogyan írjuk helyesen: számítógép vagy számitógép? Hogyan írjuk helyesen: dió vagy dijó? Szeptember 24. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 08.09.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 6 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Ti irkafirkák,akik ezt a gyűjtést véghezvittétek,kutakodjatok már azok után is,hogy LAGZI LAJCSI kiken segített,mennyit adományozott ,névvel és név nélkül,s nem kérkedett ország világ előtt .Bizony sok munkába telne,tőletek ez nem telik ki. Remélem,ha majd bocsánatot kell kérnetek.akkor is így CÍMLAPON teszitek.

  2. Aki ezeket a cikkeket írja,és uszítja az embereket egymás ellen,ideje lenne kitiltani az ” újságírók ” ???? soráből .Ha a koholmányok nem igazak,megüti majd a bokáját ez a bátor szájtépő?Itt emberéletekről van szó,családokat hurcolnak meg mocskosszájú hírgerjesztők ,hogy nem sül le a pofájukról a bőr !!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Mi a nyavalya bajotok van ezzel a szerencsétlen emberrel . Van neki most elég baja . Nem ártott nektek semmit . Ti olyan becsületes emberek vagytok …csak azt hiszitek ilyenkor . Egyikőtök sem különb,sem jobb nála ,ez biztos .

  4. Undorító ahogy ítélkeznek a firkászok. Kinek áll útjában Lajcsi? Akkor tegyék fel a szégyentáblára, ha bebizonyosodik, HA? a bűne.

  5. Nekem az a véleményem, hogy akkor kellene ítélkezni, ha már bebizonyosodott, hogy elkövette azt a bűnt, amiért megkapja a büntetést, de addig bizony van az ártatlanság vélelme!! Vagy az interneten és az újságíróknál ilyen nem létezik? Szerintem disznóság kígyót-békát kiabálni akárkire is. Nekem ez nagyon undorító, bárkiről is legyen szó. Ismét elmondom, már elmondtam ezerszer, hogy nem hiszem el a Galambos Lajosról ez az egész baromságot. Nincs rá szüksége. És apolitikusokról, akik annyit lopnak amennyit nem szégyellnek, azok miért nincsenek naponta pellengére állítva?????

    1. Igaza van, hogy Lajcsit is megilleti az ártatlanság vélelme. Ezért az összeállítás mindössze arról szól, hogy kik voltak rács mögött. Lehet, hogy kiderül, hogy ártatlan, mint ahogy Som Lajos is kegyelmet kapott. De rács mögött már volt.