Kozso – hol találsz meg mindent róla?

Itt! A legjobb helyen jársz, minden fontosat összegyűjtöttünk a zenész-producerről.

Kozso (eredeti nevén Kocsor Zsolt) Egerben született, 1965. február 9-én. Nyolcéves kora óta gitározik, az egyik legismertebb magyar zeneszerző, zenész, énekes, szövegíró, producer.

Saját zenekara az Ámokfutók. Talán legnagyobb slágere A szomorú szamuráj.

Egészség:
2014. októberében került intenzív osztályra Kozso egy életmentő műtét után. Az énekes egy születési rendellenesség, az úgynevezett agyi ér-torz képződmény miatt feküdt kés alá. 2015. januárjára már túl lett az életveszélyen, de fél oldalára lebénult, hosszú időt vesz igénybe a teljes felépülése.

Botrányok:

Kozsó jelentős adósságot halmozott fel az évek során több tízmilliós nagyságrendben. A zenész saját házán 91 millió forintos jelzálog volt bejegyezve, ezen kívül több milliós közösköltség-tartozása gyűlt össze egy budapesti társasház felé is.

Olvass még többet Kozsóról!

Kozsó, vagy Kozso? Rövid o, vagy hosszú ó?

Kozso neve “igazából” mi?

Mi Kozso legnagyobb slágere?

Friss hírek Kozsóról!

 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 219. forduló Mikor van Alpár névnap? Keresztrejtvény – 16.03.23. Milyen eredetű a gleccser szavunk? Whiskey vagy whisky? Mi a különbség? Deák családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Zsuzsanna névnap? Hogyan írjuk helyesen: jókedvű vagy jó kedvű? Május 21. – miről nevezetes? Agytorna 195. forduló

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.