Kicsoda Hajdú Péter?
Hajdú Péter 1975 április 15-én született Budapesten, magyar műsorvezető, üzletember és producer.

Hajdú Péter pályafutása

Tanulmányai során elvégezte a MÚOSZ újságíró-iskoláját és járt a Külkereskedelmi főiskolára is. 2001 és 2010 között Dömösdi Gáborral vezette a Magyar Televízió NÉVshowR című műsort, ez hozta el neki a nagyobb ismertséget. Az Esti Frizbi, a Frizbi és a Frizbi Hajdú Péterrel című műsoroknak is ő volt a műsorvezetője, a műsorok a TV2 csatornán, az ATV-n, a Life TV-n és a Story TV-n futottak. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsora pedig a LifeTV-n futott.

Televíziós pályafutása során számos híres emberrel készített interjút, például Bud Spencerrel, Robert De Niroval és Paris Hiltonnal.

Hajdú Péter
Hajdú Péter (Central Fotóarchívum)

2022-ben létrehozta Frizbi TV nevű saját YouTube-csatornáját, aminek már több, mint 50 ezer feliratkozója van. A csatornára interjúk kerülnek feltöltésre, melyekben Hajdú Péter a műsorvezető. A csatorna legnépszerűbb interjúja Sebestyén Balázzsal készült, amit több, mint 700 ezren tekintettek meg. Ezen kívül készült még interjú például Curtissel, Forstner Csengével, Balogh Leventével, Csutival és Köllő Babettal.

Hajdú Péter díjai

2003-ban Nívó-díjat nyert.

Hajdú Péter magánélete

Sarka Kata modell-üzletasszonnyal 2008-ban összeházasodtak, ám 2018-ban 10 év házasság után elváltak. Két gyermekük született, Hajdú Noémi 2009-ben és Hajdú Dávid 2010-ben.

Láng Eszterrel 2020 óta alkot egy párt a műsorvezető, jelenleg jegyben járnak és az esküvőt tervezik. 2022-ben született meg közös gyermekük, Hajdú Dominik.

Közösségi média oldalai:

Ez is érdekelhet:

Mikor van Péter névnap?Június 13. – miről nevezetes? November 16. – miről nevezetes? Melyik állat lett 2015-ben Magyarországon az év emlőse? Hogyan írjuk helyesen: szerződik vagy szerzödik? Járványügyi ki kicsoda: Gál Kristóf Mikor van Elvira névnap? Mikor van Adrienn névnap? Keresztrejtvény – 07.29. Mikor van Kázmér névnap? Milyen gyakori az áramlopás?