Kamion-EB és Fesztivál a Hungaroringen - szeptember 5-6.

kamionoseb

Szeptember 5-én és 6-án egész hétvégés kamionos fesztivál lesz a Hungaroringen. Az Európa-bajnok Kiss Norbi címvédőként indul az FIA Truck Race European Championship mezőnyében, ahol több mint 1000 lóerős kamionok vívnak csatát. Az eseményen két teljes értékű versenynapot rendeznek, szabadedzéssel, időmérővel és napi 2-2 futammal. Jegyárak és online vásárlás itt.

A rendezvényre a Startlap Bubba is kilátogat! Ha szeretnél Bubba-párnát (ami így néz ki), keresd meg a Gold tribün környékén, fotózkodj vele, és a képet töltsd fel a Startlap Facebook oldalára bubbafoto hashtaggel (#bubbafoto). A legjobb 20 fotó szereplője Bubba-párnát kap ajándékba. Részletekért klikk ide.

 

bubbafoto

 

A pályán kívül is garantált a szórakozás, hiszen kitelepül a helyszínre a Csodák Palotája, a Lego city, a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a Tropicarium is, de kézműves foglalkozások is lesznek. Fellép az Alma együttes, illetve az esemény első napján, szombaton este Ákos ad koncertet, amely a hétvégi jeggyel rendelkezők számára ingyenes lesz.

Ingyenes buszjárattal a Hungaroringre 

Szeptember 5-én és 6-án a BKK ingyenes, légkondicionált, alacsonypadlós járatokat indít a mogyoródi versenypályájára. Budapestről a Kamion Eb 1-es jelzésű viszonylat az Árpád hídtól (a József Attila Színház oldalában található éjszakai buszok megállójából) indul a Hungaroringhez, a Kamion Eb 2-es jelzésű busz a versenypálya és a HÉV-állomás között szállítja az utasokat.

Jegyárak és online vásárlás itt.

Versenyprogram.