Hogyan reagálták le olvasóink, hogy gazdára lelt az 1,7 milliárdos ötöslottó főnyeremény?

Nézzük a legjobbakat

lottootos

2015. október 18-án kihúzták az ötöslottó főnyereményét.  Olvasóink a Facebookos reagálásaiból készítettünk egy csokrot. Meglehetősen szkeptikusak voltak.

“Kellett Vajna papinak!”

“Ez is csak parasztvakítás!! Mert,hogy senki nem nyerte meg az is 100% !!!!!!”

“Kamu, már rég szét osztották maguk között.”

“Na melyik Fidesz fan nyerte meg megint?”

“Szerintem hagyjuk ezeket a milliárdos nyeréseket!! A kutya is a dombra sz*rik!”

“Nem hiszem,hogy rászoruló nyerte meg!!!!”

“Néhány hónapja sokan láthatták, hogy Szerbiában előbb jelent meg a képernyőn a nyertes szám, mint azt kihúzták volna. Na azóta nem dobtam fel lottót, pedig 22 évig azonos számokkal játszottam.”

“Kamu! Visszament a  Szerencsejáték Zrt-nek “

“Erre lehet mondani a szegények egyik “adója”. Miért?? Mert reménykednek, hátha nyernek, hátha szerencséjük lesz, s erre rengetegen áldoznak akár az utolsó forintjaikon is! Látom néha a boltban sorban kell várakozni a lottó szelvények feladása miatt. De itt igaz a mondás talán “a remény sosem hal meg” pedig ha tudnák! De talán úgy hiszik, hogy “soha ne add fel”, pedig ezt máshol kellene inkább alkalmazni.”

“Tudjuk jön az év vége… Érdekes, ilyenkor mindig van 5 ös…”

“Valószínű, hogy Orbán és bandája nyerte meg. Nem lottózom, mert eszméletlen pénz az övék, és a haverok milliós fizetéseket kapnak. Nem fogok lottózni ,totózni ,egy darab szelvényt sem veszek,mert csalnak!”

“Kivették,ahogy eddig is!”

“A pénz oda megy ahol egyébként is sok van belőle! Ötöslottó pláne nem húz ki rászoruló családot a slamasztikából!”

Miért a lottó a legjobb k*rva ? –  Mert egy hétig izgat, utána b*szhatod…

“Ennyi nekem is összejön, csak fénymásolóval kicsit lassan megy.”

“Ha igaz magyar ember a nyertes, akkor felrakja egyben Vajna valamelyik kaszinójában.”

 

Ha Önnek is van véleménye, írja meg. 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi az ekcéma? Április 7. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: hátul vagy hátúl? Keresztrejtvény – 16.06.17. Miért reccsent meg a forint árfolyama 2015. január 15-én? Hogyan írjuk helyesen: kürt vagy kűrt? Agytorna 79. forduló Hogyan írjuk helyesen: pórnép vagy pór nép? Október 24. – miről nevezetes? Mikor van Rókus névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 3 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Az Úniós támogatásokból,és a befolyt adókból nagyságreddel nagyobb összegek menthetők ki.A lottóötös manipulálása kockázatos lenne a sok beavatott miatt,az összeg relatív kicsinysége miatt,és az elemi erejű felháborodás miatt,ha kiderülne.A költségvetésre meg a vállát vonogatja az ország.

  2. Amióta számítógépes rendszerben vannak a fogadások tudható melyik az a variáció amit senki nem játszott meg, a sorsolások valószínűleg manipulálhatóak.

  3. Attól tartok én is, hogy ez az egész un. főnyeremény csalás, és a kedvenc, hű emberek óriási jövedelmük biztosítását szolgálja!