Hogyan néz ki egy teljesen meghámozott görögdinnye?

Elég morbid és nevetséges kinézete van, mutatjuk!

 

dinnyes

A görögdinnye a nyár legnagyobb adománya. Hidegen alig frissít nála jobban valami, pótolja a folyadékot. De van itt valami más, amit meg kell mutatnunk. Milyen, amikor teljesen meghámozzuk?

Különleges szakértelmet sem igényel, egyszerűen fogni kell egy termetes dinnyét és egy erős kést és addig faragni, amíg már nem marad, csak a belseje. Aztán – ahogy a videón is látható – kicsit még érdemes tisztogatni.

Profiknak van még egy tippünk. Az eredetihez hasonló nagyságú és formájú dinnyét kivájva egyszerűen belerakhatjuk a megpucolt darabot és már csak tálalni kell.

 Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Van-e olyan légitársaság, ahol a stewardessek lenge öltözetben vannak? Hogyan írjuk helyesen: alacsony árak vagy olcsó árak? Hogyan írjuk helyesen: írd vagy írdd? Május 15. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: köpül vagy köpűl? Egy evőkanál hány ml? Mi volt Csontváry Kosztka Tivadar polgári foglalkozása? Április 14. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: némító vagy némitó? Hogyan írjuk helyesen: elkötelezett vagy elkőtelezett?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.