Hogyan lehet podcastot hallgatni?

Podcastokat hallgathatunk / letölthetünk az azt létrehozó portál, blog felületén, de élérhetünk akár gyűjtőoldalakról is. Ha számítógép helyett mobileszközt használunk, akkor viszont érdemes beszerezni egy ingyenes alkalmazást a lejátszásához. 

Az apokkal azonban nemcsak egy lejátszót kapunk, mivel ezek műsorfolyamokat is kínálnak széles kategóriákban.

Podcastot hallgató lány macskával (Fotó: Getty Images)

Arra azonban ügyeljünk, hogy a podcastokhoz tartozó adásokat amennyiben nem otthoni, internetes környezetben hallgatjuk, akkor inkább előtte töltsük le telefonunkra, mivel ha folyamatosan a mobilnet segítségével érjük el ezeket, hamarabb kimeríthetjük a havi adatkeretünket a szolgáltatónknál. 

Az androidos készülékeknél a Google Podcasts illetve a PlayerFM az egyik legnépszerűbb, míg IOS rendszerűeknél az Apple podcasts, valamint az Overcast. 

Az ismert magyarországi adásfolyamokat a Podcast.lap.hu oldal remekül összegzi, ahol további lejátszókat is elérhetünk. 

 

 

 

 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.03.01. Hogyan írjuk helyesen: sűrített vagy süritett? Óraátállítás: mikor kell átállítani az órákat ősszel? Július 31. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.11.06. Hogyan írjuk helyesen: bátyjáé vagy báttyáé? December 21. – miről nevezetes? Agytorna 205. forduló Hogyan írjuk helyesen: bója vagy bólya? Miért nyomja le Lagzi Lajcsi rezsibalhéja a menekültválságot?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.