Hogyan lehet podcastot hallgatni?

Podcastokat hallgathatunk / letölthetünk az azt létrehozó portál, blog felületén, de élérhetünk akár gyűjtőoldalakról is. Ha számítógép helyett mobileszközt használunk, akkor viszont érdemes beszerezni egy ingyenes alkalmazást a lejátszásához. 

Az apokkal azonban nemcsak egy lejátszót kapunk, mivel ezek műsorfolyamokat is kínálnak széles kategóriákban.

Podcastot hallgató lány macskával (Fotó: Getty Images)

Arra azonban ügyeljünk, hogy a podcastokhoz tartozó adásokat amennyiben nem otthoni, internetes környezetben hallgatjuk, akkor inkább előtte töltsük le telefonunkra, mivel ha folyamatosan a mobilnet segítségével érjük el ezeket, hamarabb kimeríthetjük a havi adatkeretünket a szolgáltatónknál. 

Az androidos készülékeknél a Google Podcasts illetve a PlayerFM az egyik legnépszerűbb, míg IOS rendszerűeknél az Apple podcasts, valamint az Overcast. 

Az ismert magyarországi adásfolyamokat a Podcast.lap.hu oldal remekül összegzi, ahol további lejátszókat is elérhetünk. 

 

 

 

 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: egyébként vagy egyépként? Szeptember 17. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: konvertál vagy átkonvertál? Szeptember 18. – miről nevezetes? Mikor van Sámson névnap? Kocsis családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: Szelidi-tó vagy Szeliditó? Keresztrejtvény – 08.02. Hogyan írjuk helyesen: széchenyis vagy széchenys? Szeptember 3. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.