Hogyan lehet Netflixem?

Az ingyenes próbahónap indításához, valamint a havi díjas előfizetéshez is regisztrálnunk kell a Netflix hivatalos oldalán.

Alig pár perc alatt bárki Netflix-felhasználóvá válhat. Látogassunk el a tartalomszolgáltató hivatalos, magyarul is elérhető honlapjára, és kattintsunk a „30 napos ingyenes próba” szövegre. A preferált havidíjcsomag kiválasztása után meg kell adnunk egy e-mail-címet és egy jelszót, majd a regisztráció befejezéseként a fizetési adatainkra is szükség lesz. Ez lehet hagyományos bankkártya, vagy PayPal-számla.

iStock

Az első 30 nap ingyenes, a rendszer pedig emlékeztető e-mailt küld 3 nappal a lejárata előtt, amikor még kötöttségek nélkül lemondhatjuk az előfizetést.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: éhen hal vagy éhenhal? Ötöslottó nyerőszámok a 33. játékhéten 2016-ban Keresztrejtvény – 16.09.13. Március 30. – miről nevezetes? Mikor van Álmos névnap? Miért nyomja le Lagzi Lajcsi rezsibalhéja a menekültválságot? Június 8. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: jár vagy járik? Hogyan írjuk helyesen: feltüntet vagy feltűntet? Mikor lesznek hosszú hétvégék 2015-ben?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.