HBO GO app – hol érhető el?

A mobiloknál és a tableteknél a Google Play vagy az App Store webáruházaiban. Okostévéknél, illetve a Playstation 3-4 esetében a készülék menürendszerének segítségével telepíthető.

A HBO GO célja az, hogy a weben elérhetővé tegye a legsikeresebb filmeket és sorozatokat, de nem csak PC-n, hanem gyakorlatilag minden olyan elterjedt eszközön, ami hagyományosan is a netre csatlakoztatható.

Az HBO GO használatához appra lesz szükségünk.
Az HBO GO online videotéka használatához mindenképpen szükség lesz egy appra, amellyel elérhetjük a szolgáltatást (Fotó: iStock).

Ezért a mobilok és tabletek esetében az Android készülékekre a Google Play felületéről, míg az Apple termékeknél az App Store-ból kell letölteni az ehhez szükséges ingyenes alkalmazásokat.

A Playstation 3-4 konzoljain, illetve az újabb okostévék nagy részénél a menürendszerből aktiválható az app, viszont az HBO GO hivatalos oldalán mindig tájékozódjunk, hogy valóban kompatibilis-e az eszközünk a szolgáltatással.

Az appra már az HBO GO próbaidőszak idején is szükség lesz, ahogyan az előfizetés után is elengedhetetlen feltétele az online filmek megtekintésének. Viszont ha számítógépen szeretnénk nézni a filmeket, akkor ott csak be kell lépnünk az HBO GO felületére, az appra nem lesz szükségünk.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: hevítés vagy hevités? Keresztrejtvény – 16.01.11. Mikor van Kornélia névnap? Mióta van özvegyi nyugdíj? Hogyan írjuk helyesen: mindegy vagy mindeggy? Agytorna 202. forduló Hogyan írjuk helyesen: ízes vagy izes? Június 4. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: milyen vagy mien? Mennyi az eva – egyszerűsített vállalkozói adó – kulcsa 2015-ben?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.