HBO GO app - hol érhető el?

A mobiloknál és a tableteknél a Google Play vagy az App Store webáruházaiban. Okostévéknél, illetve a Playstation 3-4 esetében a készülék menürendszerének segítségével telepíthető.

A HBO GO célja az, hogy a weben elérhetővé tegye a legsikeresebb filmeket és sorozatokat, de nem csak PC-n, hanem gyakorlatilag minden olyan elterjedt eszközön, ami hagyományosan is a netre csatlakoztatható.

Az HBO GO használatához appra lesz szükségünk.
Az HBO GO online videotéka használatához mindenképpen szükség lesz egy appra, amellyel elérhetjük a szolgáltatást (Fotó: iStock).

Ezért a mobilok és tabletek esetében az Android készülékekre a Google Play felületéről, míg az Apple termékeknél az App Store-ból kell letölteni az ehhez szükséges ingyenes alkalmazásokat.

A Playstation 3-4 konzoljain, illetve az újabb okostévék nagy részénél a menürendszerből aktiválható az app, viszont az HBO GO hivatalos oldalán mindig tájékozódjunk, hogy valóban kompatibilis-e az eszközünk a szolgáltatással.

Az appra már az HBO GO próbaidőszak idején is szükség lesz, ahogyan az előfizetés után is elengedhetetlen feltétele az online filmek megtekintésének. Viszont ha számítógépen szeretnénk nézni a filmeket, akkor ott csak be kell lépnünk az HBO GO felületére, az appra nem lesz szükségünk.