Fotózkodj Bubbával, és nyerj Bubba párnát!

 

Gyere ki az ingyenes Renault verseny- és családi hétvégére a Hungaroringre (június 13-14).

 

Keresd meg Bubbát, készíts vele közös fotót, és töltsd fel a facebook.com/startlap oldalunkra. Ne felejtsd el feltöltéskor hozzáadni a #bubbafoto szöveget.

 

A legnépszerűbb 20 fotó készítője Bubba párnát kap ajándékba.

 

A játék pontos menete – kérjük, olvasd el!

 

Bubba-parna

 * * *

Ingyenes családi program a Hungaroringen!

 

Június 13-14-én kilencedik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault ingyenes verseny- és családi hétvégéjét Mogyoródon, autóversenyekkel, F1-es bemutatókkal, Renault-újdonságokkal és izgalmas programokkal.

Az ingyenes jegyek innen tölthetők le!

Nem csak az összes program ingyenes, de a Puskás Ferenc Stadiontól induló közvetlen buszjárat is.

 

wsr-01

 

A legnagyobb érdeklődés várhatóan idén is a pályán zajló futamokra irányul mindkét napon. A Formula Renault 3.5 sorozat a csúcskategória autóinak versenye, a Formula Renault 2.0 Európa-kupa a fiatal tehetségek bemutatkozási lehetősége.

Mindig különleges pillanatot jelent, amikor az Infiniti Red Bull F1 Team tartja bemutatóját, és a pályára kigördül az “igazi nagyvad”, a versenyautók királya. Ebből bőségesen láthatunk ízelítőt idén is, sőt a komolyabban érdeklődőket nyitott paddock is várja.

 

MOTORSPORT/WSR BUDAPEST 2009

 

Exkluzív Renault-bemutatók:

RS-01

Magyarországon itt mutatkozik be először az új túraverseny-autó, az RS-01!

Renault Kadjar

Először látható, megtapintható és kipróbálható a vadonatúj, roppant vonzó városi terepjáró, a Renault Kadjar!

 

wsr-03

 

Igazi családi programhoz méltó módon a gyerekek folyamatos szórakozását biztosító játékok, az autósport világával kapcsolatos egyéb kiállítások és érdekességek, illetve a jól felszerelt büfék sem hiányozhatnak a helyszínről.

Az ingyenes jegyek innen tölthetők le!Hogyan írjuk helyesen: kulturális vagy kultúrális? Hogyan írjuk helyesen: amikor is vagy amikoris? Mikor van Ince névnap? Hogyan írjuk helyesen: sírás vagy sirás? Bezárja áruházait a Tesco? Keresztrejtvény – 16.10.01. Hogyan írjuk helyesen: azt mondom vagy aztmondom? Mikor van Kerubin névnap? Keresztrejtvény – 08.13. Hogyan főzzek tojást vagy tésztát, ha nincs gáztűzhelyem vagy elromlott?