Mikor van Black Friday 2021-ben?

Black Friday november 26-án lesz. Ugyanakkor jellemző, hogy sok üzletben nem csak egy napig, hanem akár egész héten tartanak az akciók.

A Black Friday (Fekete Péntek), egy minden évben november végén megrendezett, főleg kiskereskedelmi kedvezmény és akcióhullám. Az akcióban részt vevő üzletek akár 50-70%-os kedvezménnyel árulják a termékeiket. 

black-friday_akció_leárazás
Black Friday környékén hihetetlen nagyságú akciókkal kecsegtetnek az üzletek, akár 50-70 százalékos leértékelések is lehetnek. Fotó: Pixabay

A Black Friday-nek nincs konkrét dátuma, hiszen annak időpontja egy másik mozgó ünnep időpontjától, az amerikai Hálaadás ünnepétől függ. Jellemzően a Hálaadást követő pénteken tartják, ez 2021-ben november 26-ra esik.

Jó, ha tudatosan vásárolunk

Black Friday környékén hihetetlen nagyságú akciókkal kecsegtetnek az üzletek, és mindenki arra próbál rávenni, hogy nála költsük el a pénzünket.  Nem árt azonban az óvatosság: előfordulhat, hogy az igazán nagy akcióknak meghirdetett leárazások valóságban közel sem tartalmaznak olyan mértékű kedvezmény, ami a hirdetésben szerepel.

Ezt a trükköt kiszűrhetjük, amennyiben az akciók kezdete előtt folyamatosan ellenőrizzük a kiválasztott termék fogyasztói árát. Ha ezt nem tettük meg, akkor egyes árellenőrző oldalak segítségével gyorsan összehasonlíthatjuk a különböző üzleteknél fellelhető árakat, illetve az árgörbe segítségével a korábbi árakról is tájékozódhatunk.

További hasznos tudnivalók és az akcióban résztvevő üzletek listája itt.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Augusztus 2. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: indítvány vagy inditvány? Mikor van Ila névnap? Mi a címe a képnek? Egy négyszögöl hány négyzetméter? Hogyan írjuk helyesen: óvoda vagy ovoda? Hogyan írjuk helyesen: Strasbourg vagy Strassbourg? Mikor van Alfréd névnap? Illem: Egy férfi vagy a nő lép be először a liftbe? Keresztrejtvény – 16.04.15.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.