Az HBO GO próbaidőszak ingyenes?

Igen, az HBO GO kínál ingyenes próbaidőszakot.

A puding próbája az evés, azonban ebben az esetben nem kell fizetnünk azért, hogy “megkóstolhassuk” a terméket. Vagyis nem kell azonnal előfizetéssel indítanunk, ha tesztelni akarjuk ezt a hatalmas online videotékát. Ugyanis hét napig ingyen használhatjuk az HBO GO felületét a weben.

Az HBO GO is biztosít próbaidőszakot a felhasználók számára.

Ezen időszak alatt a teljes palettához hozzáférhetünk – legyen az hollywoodi kasszasiker vagy akár egy népszerű sorozat – mindenfajta korlátozás nélkül. Azt viszont tudni kell, hogy az ingyenes próbaidőszak csak az új előfizetőknek jár, és csak egyszer használható fel. Az egy hetes lehetőséghez mindenképpen regisztrálnunk kell, de természetesen ez is a lehető legegyszerűbb az HBO GO oldalán.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

December 17. – miről nevezetes? Ötöslottó nyerőszámok az 51. héten 2015-ben Hogyan írjuk helyesen: belül vagy belűl? Mikor van Annamária névnap? Keresztrejtvény – 16.05.31. Agytorna 79. forduló Hogyan írjuk helyesen: belülre vagy belűre? Mikor van Hunor névnap? Hogyan írjuk helyesen: szablya (kard) vagy szabja (mn.)? Hogyan írjuk helyesen: sürgős vagy sűrgős?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.