Az HBO GO próbaidőszak ingyenes?

Igen, az HBO GO kínál ingyenes próbaidőszakot.

A puding próbája az evés, azonban ebben az esetben nem kell fizetnünk azért, hogy “megkóstolhassuk” a terméket. Vagyis nem kell azonnal előfizetéssel indítanunk, ha tesztelni akarjuk ezt a hatalmas online videotékát. Ugyanis hét napig ingyen használhatjuk az HBO GO felületét a weben.

Az HBO GO is biztosít próbaidőszakot a felhasználók számára.

Ezen időszak alatt a teljes palettához hozzáférhetünk – legyen az hollywoodi kasszasiker vagy akár egy népszerű sorozat – mindenfajta korlátozás nélkül. Azt viszont tudni kell, hogy az ingyenes próbaidőszak csak az új előfizetőknek jár, és csak egyszer használható fel. Az egy hetes lehetőséghez mindenképpen regisztrálnunk kell, de természetesen ez is a lehető legegyszerűbb az HBO GO oldalán.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 12.01. Hogyan írjuk helyesen: pálya vagy pája? Hogyan írjuk helyesen: sűrít vagy sürít? Agytorna 39. forduló A prostitúcióból származó jövedelem beleszámít-e a GDP-be? Hogyan írjuk helyesen: súlytalan vagy sújtalan? Mikor van Adelaida névnap? Hogyan írjuk helyesen: köszi vagy kőszi? Hogyan írjuk helyesen: hongkongi vagy hong kongi? Hogyan írjuk helyesen: eltűnik vagy eltünik?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.