Agytorna 124. forduló

A fordulót 2016. június 7., 07:30-kor lezártuk.

 

Ebben a fordulóban több jó választ is elfogadtunk:

“A rózsa, ugyanis az kétszikű, míg az összes többi egyszikű.”

“A rózsa, mert az nem lágyszárú.”

“A rózsa, mert az nem a spárgavirágúak rendjébe tartozik.”

“A frézia, mert az nem női név.”

 

NYERTESEINK:

Bartina

Györgyi

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Melyik virág a kakukktojás és miért? Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz. Figyelem, helyes megfejtésnek csak azt tudjuk elfogadni, ha a kérdés mindkét felére pontos választ kapunk!  

A forduló zárásáig az összes kommentet moderáció alatt tartjuk.

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-124
 
Beküldési határidő:

2016. június 7. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

  • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
  • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
  • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
  • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
  • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
  • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
  • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
  • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2