Mit viseljek az uszodában?

Kényelmes fürdőruhát, amit nem kell igazgatni, úszószemüveget, úszósapkát, és ha kell, füldugót. És papucsot!

uszodressz

Sokan gondolják, kell valami, hogy mégse legyek meztelen, és ezzel le van tudva a dolog. Pedig korántsem. 

Sok csinos fürdőruha van, de ha tényleg úszni akarunk, akkor az idő jó részét az úszással célszerű tölteni, és nem pedig a ruha igazgatásával.

A klóros víz miatt a szemüveg nagyon fontos. Dioptriásat is lehet kapni, így nem kell feltétlenül kontaktlencse, hogy lássunk is valamit.

Az úszósapka sok helyen előírás. Sokfajta vízállót reklámoznak, van aki duplát használ, de ha a fejed a víz alá kerül  nem nagyon marad a hajad száraz. Az úszósapka legfeljebb a fröccsenő víztől véd meg.

Az érzékeny fülűeknek a füldugó hasznos lehet – van eldobható is.

A legfontosabb mégiscsak a papucs. Az uszodában fenyegető legnagyobb veszély a lábadat érheti – leginkább gombák formájában. Használj papucsot! Mindig.Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: díjú vagy dijú? Hegedűs családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: ízes palacsinta vagy izes palacsinta? Mikor van Kinga névnap? Mikor van Szilárda névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 3. játékhéten 2017-ben Mikor van Ince névnap? Hogyan különböztetheted meg a szociopatát a pszichopatától? November 10. – miről nevezetes? Március 25. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.