Mit viseljek az uszodában?

Kényelmes fürdőruhát, amit nem kell igazgatni, úszószemüveget, úszósapkát, és ha kell, füldugót. És papucsot!

uszodressz

Sokan gondolják, kell valami, hogy mégse legyek meztelen, és ezzel le van tudva a dolog. Pedig korántsem. 

Sok csinos fürdőruha van, de ha tényleg úszni akarunk, akkor az idő jó részét az úszással célszerű tölteni, és nem pedig a ruha igazgatásával.

A klóros víz miatt a szemüveg nagyon fontos. Dioptriásat is lehet kapni, így nem kell feltétlenül kontaktlencse, hogy lássunk is valamit.

Az úszósapka sok helyen előírás. Sokfajta vízállót reklámoznak, van aki duplát használ, de ha a fejed a víz alá kerül  nem nagyon marad a hajad száraz. Az úszósapka legfeljebb a fröccsenő víztől véd meg.

Az érzékeny fülűeknek a füldugó hasznos lehet – van eldobható is.

A legfontosabb mégiscsak a papucs. Az uszodában fenyegető legnagyobb veszély a lábadat érheti – leginkább gombák formájában. Használj papucsot! Mindig.Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 08.11. Hogyan írjuk helyesen: akkord vagy akord? Ötöslottó nyerőszámok a 18. játékhéten 2017-ben Hogyan írjuk helyesen: hajlakk vagy halylakk? A KRESZ szerint le kell szállni a kerékpárról, és tolni kell azt az úttesten zebrán átkeléskor? Hogyan írjuk helyesen: köpeny vagy köppeny? Agytorna 107. forduló Mikor van Genovéva névnap? Hogyan írjuk helyesen: milyen vagy mien? Hogyan írjuk helyesen: egyértelműsítő vagy egyértelmüsítő?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.