Mit gondolnak olvasóink Lagzi Lajcsi szabadon engedéséről 55. születésnapján?

Facebookos kommentekből készítettünk összeállítást

12523191_10153934738027899_9130490663425622877_n

 

A Startlap Facebook oldalára kitettük, hogy Lajcsi 55 éves, felfoghatatlan mennyiségű hozzászólás érkezett, amik igen tanulságosan mutatják a közvélemény vélekedését  erről az ügyről és az ország általános állapotáról.

Mellette:

“Boldog szülinapot kívánok! Az egész családom örül,hogy kiengedték, aki ezt tette magával szeretném, ha oda menne be önszántából, ahonnan ön kijött és ő se élvezze a családját de remélem,hogy meg lakol a tetteiért.”

“Isten éltessen Lajoskám, örülök hogy otthon a családi körben vagy már, egyél igyál pótolni kell azt a 45 kiló, súly veszteséget”

“Ha olyan biztosak benne, hogy csaló, még nem bizonyítottak vele szemben semmit!! Ha igaz lenne is, ennél sokkal nagyobb összegű csalások miatt vannak, akik még vígan élik életüket, és nem rohad rajtuk még a lakat!!

“Ne is figyelj az irigy emberekre. Ők csak azért mondják a dolgokat, mert nincs nekik, ami neked van”

“Szerintem túl van ez lihegve. Más is csinál millió forintos csalásokat, mégsem hurcolják meg ennyire illetve egyáltalán nem”

“Lehet, hogy Lajcsi “csaló”, akkor a kormányunk tagjai és azok “mutyijai” mért nem ülnek már börtönben ? Azokkal értek egyet, akik azt gondolják, “csak valakinek rálépett a tyúkszemére !”

Isten éltesse kedves művész ÚR. Sok-sok erőt és egészséget kívánok önnek és kedves családjának. Ne csüggedjen hiszen mindenki meg kapja majd méltó büntetését, akik magának fájdalmat okoztak.

“Boldog születésnapot kívánok, remélem most már családi körben. Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy embereket ebben az országban pillanatok alatt tönkre lehet tenni! Nem sikerült bizonyítékot találni, pedig kerestek égen, földön (alatta is) és a levegőben!”

“Boldog születésnapot jó egészséget kívánok a Múvész úrnak!! Remélem még sokáig muzsikál nekünk!!!!”

Ellene:

“100 ampernek 50 a fele, Most jöttel ki a börtönből, Lajcsikám jól ünnepeld meg boldog szülinapot! 🙂

“Remélem az 56-odikat már sitten töltöd!!!

“Azt hittem 55 kiló .)”

“Nem gondolja, hogy oka is van annak, hogy eddig ült a börtönben? Biztassuk csak a csalókat, úgysem húztak még a kisemberekről le elég bőrt!”

“Még nem mentették fel!!!”

“Isten éltesse!l De azért lopni mégsem kellett volna ilyen kereset mellett meg pláne! Ezért a büntetést megérdemli, ő sem kivétel.”

“Sok ilyen csaló miatt nem lesz olcsóbb a gáz villany ára. Mert helyettük is mi fizetünk. Arra senki nem gondol,nem a gyerekei éheztek hogy lopnia keljen .Sok kicsi emberből gazdagodott meg, példát kéne mutatnia, és tisztelni azokat akik szerették őt.”

“Aztán ki nem szarja le ennek a mézes-mázas csalónak a születésnapját. Remélem az 56.-et a börtönben tölti. Az elmúlt kb. 20 ében bort ivott,és vizet prédikàlt”

“Kívánok Neked 55 lakóparkot ingyen rezsivel. Születésnapodra is meg névnapodra is.”

“Az utóbbi időben csak egy hibája volt, hogy küzdött a rezsicsökkentéssel, amúgy meg nagyon tud takarékoskodni az energiával – nem értem a hatóságoknak mi a gáz ezzel a törekvésével.”

“Születésnapod alkalmából lophatsz tovább. Csak a jó isten ne adjon hozzá erőt.”

“Bezzeg ha én lopnék áramot ,megnézném hányan köszöntenének fel engem.”

“Isten éltessen…sütnék neki Rácsos linzert :)”

“Akartok népszerűek lenni??? Csalni lopni kell….”

“Lassan ez lesz a divat lopni, csalni….”

Hogyan írjuk helyesen: indul vagy indúl? Hogyan írjuk helyesen: rizibizi vagy rizi-bizi? Covid-19 elleni oltóanyagok – Amit a vakcinákról tudni kell Mikor van Borbála névnap? Április 26. – miről nevezetes? Vízöntő csillagjegy – mikor van? Keresztrejtvény – 16.08.25. Keresztrejtvény – 16.01.08. Mikor van Celesztin névnap? Hogyan írjuk helyesen: in flagranti vagy inflagranti?