Milyen Netflix-sorozatok közül válogathatok?

A Netflixen számos kategóriában kínál sorozatokat: anime, rajzfilm, televíziós vígjáték, valamint dráma, bűnügyi, thriller stb.

iStock

A Netflixen futó sorozatok két nagyobb kategóriát képeznek. Az elsőbe azok a produkciók tartoznak, amelyek streamelési jogait megvásárolta az amerikai szolgáltató, tehát nem csak a saját felületeiken érhetőek el (pl. Jóbarátok). A második kategóriába a saját gyártású sorozatok tartoznak, ezeket kizárólag a Netflix kínálatában találod meg, tehát havidíjas előfizetést kell kötnöd a tartalmak megtekintéséhez (pl. Stranger Things; Black Mirror). A magyar felirattal ellátott vagy szinkronizált sorozatok köre egyre bővül, de van, amelyik csak idegen nyelven érhető el.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 11.18. Hogyan írjuk helyesen: guriga vagy gúriga? Keresztrejtvény – 16.02.10. Mikor van Xénia névnap? Mikor van Barnabás névnap? Hogyan írjuk helyesen: főképp vagy főkép? Rácz családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Szulamit névnap? Hogyan hatnak a koleszterinszint-csökkentő gyógyszerek? Mikor van Erneszta névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.