Mikor van Zita névnap?

Április 27.

Zita névnap - Görög Zita

 Görög Zita – Fotó Tv2

A Zita név a magyarba a német nyelvből került át, ott a Felicitász név becézett formája, amelynek a jelentése: hajadon.

Híres Ziták: Görög Zita modell, Debreczeni Zita modell, fotós, Karsai Zita táncos, Pataki Zita műsorvezető, Perczel Zita színésznő, Szeleczky Zita színésznő, Szent Zita a cselédek, pincérek, szolgálóleányok védőszentje.

Debreczeni Zita országos ismertségre 2001-ben tett szert, amikor a Miss Universe Hungary szépségverseny döntőse lett. Ebben az évben 3. helyezést ért el a Miss Balaton szépségversenyen is. Eztán olyan külföldi országokban szerepelt, mint például Törökország, Kanada. Fotósként diplomázott és a divattervezésben is kipróbálta magát. Magánéletét is a nyilvánosság előtt éli. Korábban a milliárdos Kedves Ferenccel járt, majd két évig volt együtt új szerelmével, Kristóffal. Miután szakítottak az étteremtulajdonos Gianni Annonival jött össze.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?

Hogyan adhatom be a személyi jövedelemadó (szja) bevallásomat 2015-ben? Mikor van Olívia névnap? Mikor van Gergely névnap? Hogyan írjuk helyesen: strasbourgi vagy strassbourgi? Cukorborsó fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a cukorborsó? Mikor van Zita névnap? Az asszonygyújtogató Hogyan írjuk helyesen: lőjünk vagy lőjjünk? Hogyan írjuk helyesen: rubrika vagy rublika? Illem: Lány bemutatkozik barátja apjának, ki nyújt kezet?