Mikor van Zakariás névnap?

Szeptember 6.

zachary-quinto

Zachary Quinto, az új Star Trek filmek Spockja

 

A héber eredetű Zekarja, Zecharja latinosított alakja, jelentése: Jahve ismét megemlékezett.

Híres Zakariások: Zakariás próféta, Zakariás József az Aranycsapat tagja, Zachary David Alexander Efron (Zac Efron) színész, Zachary Quinto színész.

zac-efronA tinilányok bálványa, Zac Efron számára a High School Musical trilógia hozta meg a világhírnevet. A szexi színész azonban 2013-ban elvonókúrán járt titokban, ahol az alkohol-, kokain- és parti-drog-függősége miatt kezelték. Zac állítólag azután nyúlt először kábítószerhez, miután szakítottak szerelmével, Vanessa Hudgensszel: igaz, azóta is rengeteg lány megfordult az ágyában. Segítséget azután kért Zac, hogy barátaival egy Las Vegas-i hotelszobában 50 ezer dollárnyi kárt okoztak.

 

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?

 

 

Mikor van Eleonóra névnap? Meddig élt kopjadarabbal a fejében Baksa Márk? 34 magyar kutya, aki menhelyről, utcáról talált örök otthonra Hogyan írjuk helyesen: gumis vagy gúmis? Hogyan írjuk helyesen: bonyolít vagy bonyolit? Keresztrejtvény – 07.23. Hogyan írjuk helyesen: gyújtó vagy gyujtó? Mióta Budapest Magyarország fővárosa? Megváltoztattam az email címemet, és eltűntek a Jóságpontjaim – mit tegyek? Október 10. – miről nevezetes?