Mikor van Tünde névnap?

Június 1.

Tünde névnap - Krasznai Tünde
Krasznai Tünde

Vörösmarty Mihály alkotása a tündér szóból a Tünde név, s első ízben a Csongor és Tünde című drámai költeményében bukkant fel.

Híres Tündék: Kiszel Tünde modell, Krasznai Tünde X-Faktoros énekesnő, Majsai-Nyilas Tünde színésznő, Murányi Tünde színésznő , Novák Tünde rabló, a „magyar Bonnie és Clyde” páros női tagja, Semmi-Kis Tünde szépségkirálynő.

Az X-Faktor harmadik helyezettje Krasznai Tünde hangján kívül felnőttfilmjeivel szerezte ismertségét. Bár a 2013-as tehetségkutató elejétől fogva nem titkolta, hogy felnőttfilmekben szerepelt, a múltjával nehezen tud szakítani. Krasznai emiatt tervezte, hogy külföldön próbál szerencsét, ám végül mégis Magyarországon maradt. 2014-ben pedig ötmillió forintot követelt a filmjeit újra piacra dobó cégtől, mert állítólag a fellépéseit lemondták, párkapcsolata megromlott, és lelkileg is megviselte, hogy újra elérhetővé váltak az egykori produkciók.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.07.22. Másnaposság ellen mit tegyünk? November 19. – miről nevezetes? Június 7. – miről nevezetes? Mikor van Ciprián névnap? Mikor van Blanka névnap? A ráncos tintagomba együtt fogyasztva alkohollal, mérgező gomba? Ötöslottó nyerőszámok a 25. játékhéten 2016-ban Keresztrejtvény – 16.02.10. Hogyan írjuk helyesen: hájú vagy hályú?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.