Mikor van Tünde névnap?

Június 1.

Tünde névnap - Krasznai Tünde
Krasznai Tünde

Vörösmarty Mihály alkotása a tündér szóból a Tünde név, s első ízben a Csongor és Tünde című drámai költeményében bukkant fel.

Híres Tündék: Kiszel Tünde modell, Krasznai Tünde X-Faktoros énekesnő, Majsai-Nyilas Tünde színésznő, Murányi Tünde színésznő , Novák Tünde rabló, a „magyar Bonnie és Clyde” páros női tagja, Semmi-Kis Tünde szépségkirálynő.

Az X-Faktor harmadik helyezettje Krasznai Tünde hangján kívül felnőttfilmjeivel szerezte ismertségét. Bár a 2013-as tehetségkutató elejétől fogva nem titkolta, hogy felnőttfilmekben szerepelt, a múltjával nehezen tud szakítani. Krasznai emiatt tervezte, hogy külföldön próbál szerencsét, ám végül mégis Magyarországon maradt. 2014-ben pedig ötmillió forintot követelt a filmjeit újra piacra dobó cégtől, mert állítólag a fellépéseit lemondták, párkapcsolata megromlott, és lelkileg is megviselte, hogy újra elérhetővé váltak az egykori produkciók.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: köröz vagy kőröz? Keresztrejtvény – 16.05.16. Mikor van László névnap? Hogyan írjuk helyesen: hosszú vagy hoszú? Hogyan írjuk helyesen: szavanna vagy szavana? Mikor van Kitti névnap? Hogyan írjuk helyesen: bögre vagy bőgre? Hogyan írjuk helyesen: 4-gyel vagy 4-el? Miért kell a repülőgép fel- és leszállásakor kinyitni az ablakokon a sötétítőket? Hogyan írjuk helyesen: LCD kijelző vagy LCD-kijelző?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.