Mikor van Tímea névnap?

Május 3.

Tímea névnap - Vajna Tímea

Vajna Tímea

 Jókai Mór alkotta női név, amely először Az arany ember című regényében tűnt fel, Timéa alakban. Jelentése: jó és tisztelet.

Híres Tímeák: Babos Tímea teniszező, Erdélyi Tímea színésznő, Kovács Tímea énekesnő, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Rába Tímea szépségkirálynő, Vajna Tímea, Andy Vajna producer felesége, Lipták Tímea, a Central Médiacsoport magazindivízió igazgatója.

Vajna Tímeát még leánykori nevén Palácsik Tímeaként ismerte meg az ország egy döbbenetes esemény kapcsán. Akkori párját, Damu Roland színészt azzal vádolta meg, hogy a férfi megverte és megerőszakolta. Damut másodfokon négy és fél év letöltendő börtönre ítélték. Tímea közben megismerkedett a nála 39 évvel idősebb Andy Vajna filmproducerrel és Los Angelesben, Antonio Banderas otthonában feleségül is ment hozzá. A mézesheteket Bora Borán töltötték. A miskolci lányból hírességgé avanzsált marketinges azóta is éli a gondtalan milliomosok életét, 2014-ben 300 millió forintból egy gyémántbolt nyitását tervezte.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: folyjon vagy follyon? Hogyan írjuk helyesen: mitévő vagy mi tévő? Hogyan írjuk helyesen: szimbólum vagy szimbolum? Hogyan írjuk helyesen: pró és kontra vagy pro és kontra? Augusztus 30. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 08.13. Keresztrejtvény – 10.06. Július 28. – miről nevezetes? Mikor van Jusztinusz névnap? Hogyan írjuk helyesen: héjas vagy hélyas?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.