Mikor van Tibor névnap?

Április 14.

Tibor névnap - Benedek Tibor

 Benedek Tibor olimpiai bajnok- szövetségi kapitány

A Tiborc név rövidülésének tartják, de más vélemény szerint Bod Péter alkotta egy erdélyi település nevéből, ami ismeretlen, talán szláv eredetű. Jelentése: Tibur városából való.

Híres Tiborok: Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó, Bitskey Tibor színész, Bödőcs Tibor humorista, Kasza Tibor zenész, Nyilasi Tibor labdarúgó edző, Ördög Tibor „Csipa”, zenész, Pintér Tibor színész, Szervét Tibor színész, Gazdag Tibor színész, Tibi atya fiktív személy, Tibi csokoládé, Bakács Tibor Settenkedő kritikus, .

A budakeszi Tescóból megpróbált ellopni egy rúd téliszalámit és egyéb élelmiszereket még 2011-ben a nagyközönség előtt a TV2 Megasztár című műsorával ismertté vált Bakács Tibor Settenkedő, de tetten érték. Az akkor a Klubrádióban dolgozó Bakács azt mondta, azért lopott, mert éhes volt, és nem volt pénze ennivalóra. A lopás miatt felfüggesztették állásából, nem tudott sehol elhelyezkedni, ezért elköltözött Magyarországról. Élettársával a Vajdaságban telepedtek le és szerb állampolgár a közös kisfiuk is. A magyarországi rádiózást, azonban nem hagyta abba teljesen, hiszen időnként szerepel rádióműsorokban.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Dobos családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: nőj nagyra vagy nőjj nagyra? Március 27. – miről nevezetes? Balla családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Achilles névnap? Mi a címe a képnek? Hogyan írjuk helyesen: atlanti-óceáni vagy atlanti óceáni? Agytorna 180. forduló Szabad petárdázni szilveszterkor Magyarországon? A türelmi idő meddig tart az új megyei autópálya matrica vásárlás kapcsán?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.