Mikor van téli szünet 2023-ban?
Mikor kezdődik a téli szünet 2023-ban és meddig tart 2024-ben? Mutatjuk a pontos dátumokat.

A téli szünet előtti utolsó tanítási nap december 21., csütörtök, a szünet utáni első tanítási nap 2024. január 8., hétfő.

A téli szünet tehát tizenhét napig tart majd, december 22-én, pénteken kezdődik, és január 8-án, hétfőn kell először iskolába menni. Az első félév pedig január 19-én ér véget.

Mikor van téli szünet 2021-ben?
A téli szünet előtti utolsó tanítási nap 2023. december 21. Fotó: Getty Images

Az iskolák – a tanítási év kezdő és befejező napjának változatlanul hagyásával – más időpontban is adhatnak a tanulóknak szünetet, valamint a szünetek kezdő és befejező napját módosíthatják, ha a vonatkozó jogszabály szerint valamely pihenőnapon tartott tanítási nappal az ehhez a szükséges feltételeket megteremti.Hogyan írjuk helyesen: meg lehet csinálni vagy meglehet csinálni? Április 26. – miről nevezetes? November 11. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: csődbe megy vagy csödbe megy? Január 7. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: bögre vagy bőgre? Hogyan írjuk helyesen: kommunikáció vagy komunikáció? Keresztrejtvény – 11.25. Hogyan írjuk helyesen: alatt vagy alat? Hogyan írjuk helyesen: ekképp vagy eképp?