Mikor van Szonja névnap?

Május 15.

Szonja névnap - Oroszlán Szonja

 A görög eredetű Szófia orosz becézésének németes formája, ami önállósult. Jelentése: bölcsesség.

Híres Szonják: Nkuya Sonia énekesnő, Oroszlán Szonja színésznő, Szonja norvég királyné ( Norvégia királynéja, V. Harald norvég király felesége)

Színházak, filmek ismerőinek Oroszlán Szonja neve sem cseng idegenül. A színésznő az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának egyik zsűritagja volt 2009 és 2011 között. 2011 márciusában, New Yorkban ment férjhez T. Zoltán teniszedzőhöz, azonban két év után elváltak. Tizenkilenc színházi szerepe volt 2015-ig és 11 játékfilmben szerepelt, köztük a Valami Amerika és az egy szoknya, egy nadrág címűekben. Hét tévéfilm szerepet is magáénak tudhat és számos külföldi színésznőnek adta a hangját szinkronszínészként. 2015-ben az M1 Mindenből egy van című szituációs komédiájában is improvizál.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap? 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: héja vagy hélya? Április 26. – miről nevezetes? Mikor van Teodóra névnap? Keresztrejtvény – 08.02. Hogyan írjuk helyesen: hárítás vagy háritás? Hogyan írjuk helyesen: betűs vagy betüs? Mi a címe a képnek? Illem: Két férfi és egy nő sétál az utcán, kinek hol kell haladni? Bodnár családnév – mi az eredete, jelentése? Agytorna 84. forduló

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.