Mikor van Szilveszter névnap?

December 31.

 

stallone

Latin eredetű férfi név, jelentése: erdei, erdőben élő férfi.

Híres Szilveszterek: Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász, Galambos Szilveszter humorista, Matuska Szilveszter a biatorbágyi merénylet elkövetője, Sylvester Stallone amerikai filmszínész, Vizi E. Szilveszter orvos, Sylvester macska, rajzfilm karakter.

A Rocky és a Rambo-sorozatok sztárja első filmes alakítása 1970-ben egy pornófilmben volt. A Rockyval tíz Oscar-jelölést kapott, ebből hármat nyert el. Hollywood sztárjaként közben számtalan vígjátékban és drámában is játszott, ám élete nem csak csillogás. Sage Stallone a színész öt gyermeke közül a legidősebb, két filmben is játszott az apja oldalán. Stallone fájdalmára, Sage 2012-ben, csupán 36 évesen szívrohamban meghalt.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 11.06. Hogyan írjuk helyesen: papíroz vagy papiroz? Mikor van Fidél névnap? Keresztrejtvény – 10.15. Alkoholallergia vagy alkohol túlérzékenység? Július 20. – miről nevezetes? Mikor van Klaudia névnap? Mikor van Izabella névnap? Hogyan írjuk helyesen: megegyező vagy megeggyező?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.