Mikor van Szilárd névnap?

Március 11.

Szilárd névnap - Sági Szilárd

Sági Szilárd 

A Szilárd férfinév magyar nyelvújítási alkotás a Konstantin magyarítására, amelynek jelentése Constantinus családjához tartozó, szilárd, állhatatos, következetes (lásd még konstans, matematika; pl.: π). 

Híres Szilárdok: Aigner Szilárd meteorológus, Bogdánffy Szilárd a katolikus egyház boldoggá avatott nagyváradi püspöke, Balanyi Szilárd zenész, a Quimby billentyűse, Sági Szilárd gasztrológus, Borbély Szilárd költő

Sági Szilárd gasztrókibicként vált országosan ismertté. A TV2 televízió kereskedelmi televízió Hal a tortán című műsorában futott be, és házigazdája volt a Falforgatók című lakberendezési műsornak is. 2010-ben az Édes élet című műsorban szerepelt kedvesével, Szilvivel, majd feltűntek Mr. és Mrs. sztárvetélkedőben is, amit megnyertek. Öt év sikertelen próbálkozás után lombikprogramban vettek részt és nagy örömükre 2015-ben megszülettek ikreik. A babák a Szilárd és a Szabolcs nevet kapták.

 

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Janka névnap? A vér savas vagy lúgos? Mennyi a vér pH-értéke? Agytorna 206. forduló Mi a kapibara? Agytorna 108. forduló Hogyan írjuk helyesen: lőj vagy lőjj? Keresztrejtvény – 16.07.31. Melyik Magyarország legjobb étterme? Hogyan írjuk helyesen: fáradt vagy fáratt? Hogyan írjuk helyesen: Linuxszal vagy Linuxal?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.