Mikor van Rebeka névnap?

Szeptember 2.

Héber eredetű női név, a legvalószínűbb jelentése üsző, ám mások szerint szerint jól táplált illetve megkötöző, megigéző.

 

rebeka-névnap

A képen látható virágok együtt élnek az emberekkel. Tulajdonképpen köztéri szobroknak is tekinthetjük őket praktikus, hétköznapi funkciókkal. Az emberek közelségére kinyitják szirmaikat, és árnyékot adnak, este pedig fényt. A képre kattintva több fotót is láthatsz róluk. Jeruzsálem egyik forgalmas terén ültették el őket az ötletes tervezők.

 

Híres Rebekák: Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Gyulay Rebeka fitness európabajnok, Rebecca Hall angol színésznő, Rebecca Black amerikai énekes, Uhrin Benedek Rebeka című dala.

karpatiA Miss Universe Hungary győztese lett 2013-ban Kárpári Rebeka, aki végül nem került be a 16 legszebb lány közé a Miss Universe moszkvai döntőjében. A szépségkirálynőtől azonban nem áll távol a színészet sem, édesapja, a Barátok közt egykori sztárja, R. Kárpáti Péter. A szépség így nem csak modellként, hanem színészként is kipróbálta magát, Bodolai Szabi fejét csavarta el a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában. 

 

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?

 

 Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.06.16. Mikor van Jozafát névnap? Keresztrejtvény – 08.21. Hogyan írjuk helyesen: gyapjúpulóver vagy gyapjú pulóver? Ötöslottó nyerőszámok a 44. játékhéten 2016-ban Mikor van Cézár névnap? Hogyan írjuk helyesen: kerület vagy kerűlet? Agytorna 173. forduló Mi a koleszterin? Hogyan írjuk helyesen: automatikus vagy autómatikus?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.