Mikor van Norbert névnap?

Június 6.

Norbert névnap - Schobert Norbert

 Schobert Norbert

Germán eredetű német férfinévből származik, jelentése észak + fényes, híres.

Híres Norbertek: Kroó Norbert fizikus, kutatóprofesszor, Madaras Norbert olimpiai bajnok vízilabdázó, Michelisz Norbert magyar autóversenyző, Schobert Norbert fitneszguru, Növényi Norbert olimpiai és világbajnok birkózó, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó, Norbert, a Harry Potterben szereplő sárkány.

Kövér kisfiú volt Schobert Norbi, aki 40 kiló fogyással kezdte pályafutását. A fitnessguru több mint 25 éve foglalkozik testedzéssel, húsz filmet és 420 tévétornát forgatott és vállalkozása, a Norbi Update mára több országban van jelen és milliókat hozott a Schobert családnak. A cég részvényei 2014-ben kerültek ki a tőzsdére, a cég külföldi arcának pedig az egykori teniszcsillagot, Andre Agassit kérték fel. Schobert Norbi még 2012-ben két súlyos szívműtéten esett át. Egy veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt került kórházba, majd elkapott egy fertőzést de mára teljesen felépült.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?



Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Április 14. – miről nevezetes? Mióta lehet okostelefonnal használni a Hipernet 4G hálózatot? Keresztrejtvény – 16.05.14. Hogyan írjuk helyesen: Szabadság-szobor vagy Szabadságszobor? Keresztrejtvény – 16.08.25. Agytorna 254. forduló Mikor van Orsolya névnap? Mikor van Mirjam névnap? Mikor van Martina névnap? Keresztrejtvény – 11.15.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.