Mikor van Norbert névnap?

Június 6.

Norbert névnap - Schobert Norbert

 Schobert Norbert

Germán eredetű német férfinévből származik, jelentése észak + fényes, híres.

Híres Norbertek: Kroó Norbert fizikus, kutatóprofesszor, Madaras Norbert olimpiai bajnok vízilabdázó, Michelisz Norbert magyar autóversenyző, Schobert Norbert fitneszguru, Növényi Norbert olimpiai és világbajnok birkózó, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó, Norbert, a Harry Potterben szereplő sárkány.

Kövér kisfiú volt Schobert Norbi, aki 40 kiló fogyással kezdte pályafutását. A fitnessguru több mint 25 éve foglalkozik testedzéssel, húsz filmet és 420 tévétornát forgatott és vállalkozása, a Norbi Update mára több országban van jelen és milliókat hozott a Schobert családnak. A cég részvényei 2014-ben kerültek ki a tőzsdére, a cég külföldi arcának pedig az egykori teniszcsillagot, Andre Agassit kérték fel. Schobert Norbi még 2012-ben két súlyos szívműtéten esett át. Egy veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt került kórházba, majd elkapott egy fertőzést de mára teljesen felépült.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: felborít vagy felborit? Pálinkának az EU-ban hivatalosan csak Magyarországon készült szeszes italt lehet nevezni? Hogyan írjuk helyesen: jellemző vagy jelemző? Agytorna 85. forduló Agytorna 135. forduló Török családnév – mi az eredete, jelentése? Létezik szigeten épült ház Magyarországon? Keresztrejtvény – 16.10.02. Hogyan írjuk helyesen: színpad vagy szímpad? Mi a címe a képnek?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.