Mikor van Nóra névnap?

Július 11.

Nóra névnap - Semjén Nóra
Semjén Nóra bábszínész, a Bubba mesék forgatása közben

Arab eredetű női név, amelynek jelentése: tiszteletreméltó.

Híres Nórák: Görbe Nóra színésznő, Nora Roberts amerikai írónő, Ördög Nóra műsorvezető, Szekeres Nóra műsorvezető, Szily Nóra műsorvezető, Tábori Nóra színésznő, Takács Nóra modell.

Az ország egyik legismertebb műsorvezetője Ördög Nóra, akinek első televíziós szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd a Kölyökklubban és a Moziklubban tűnt fel. Ezt követte a Reggeli és a Szombat esti láz, majd a Csillag születik és az X-Faktor című tehetségkutató show háziasszonya volt. Az RTL Klub arcaként tizenhárom évig szerepelt, ezért is döbbentett meg mindenkit, amikor 2014-ben a konkurens TV2-höz igazolt, ahol a Rising Star című tehetségkutatót vezette, illetve ő kapta meg Az ének iskolája című produkciót is. Férje Nánási Pál fotós, akivel egy kislányuk és egy kisfiúk született.

Semjén Nóra Bábszínész 2004-ben diplomázott a Színművészeti Egyetemen, azóta tagja a Budapest Bábszínháznak. Személyes találkozáskor előbb-utóbb mindenki megkérdezi, hogy rokona-e Semjén Zsoltnak. Nem rokona.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Ötöslottó nyerőszámok a 46. játékhéten 2016-ban Mi a címe a képnek? Hogyan írjuk helyesen: hegeszt vagy heggeszt? Mikor van Kerubin névnap? Keresztrejtvény – 16.04.28. Hogyan írjuk helyesen: előre vagy elöre? Hogyan írjuk helyesen: gumis vagy gúmis? Járványügyi ki kicsoda: Kiss Róbert Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 16.09.22.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.