Mikor van Noémi névnap?

Április 22.

Noémi névnap - Gaál Noémi

 Gaál Noémi

Héber eredetű bibliai női név, jelentése: gyönyörűségem.

Híres Noémik: Gaál Noémi meteorológus, Naomi Campbell brit topmodell, Noomi Rapace svéd színésznő, Naomi Watts színésznő, Kovács Noémi krimiíró, Szécsi Noémi írónő, Naomi Scott angol színésznő.

04-22

Noomi Rapace, svéd színésznő (A tetovált lány, Prometheus)

Már 15 évesen a világ topmodelljei között tartották számon Naomi Campbell-t. Magánélete állandóan nagy vihart kavart, viszonya volt többek közt Mike Tyson-nal és Robert De Niro-val is. 1998-ban vonult vissza és a következő évben aláírta első kozmetikai szerződését a Wella részét képező Cosmopolitan Cosmetics-el. Azóta több saját márkás kozmetikai terméket dobott piacra. A lobbanékony természetű szupermodell azonban nem csak ezzel került címlapokra. 2008-ban 200 óra közmunkára ítélték – egy londoni népkonyhán kellett dolgoznia -, amiért a Heathrow repülőtéren rátámadt két rendőrre. Korábban a mobiltelefonját vágta hozzá bejárónőjéhez, mert nem találta a farmernadrágját. 2010-ben pedig luxusautójában ülve hátulról megütötte gépkocsivezetőjét, aki lefejelte a kormányt.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: attól vagy attol? Keresztrejtvény – 16.01.18. Mennyibe kerül a Netflix? Mikor van Jolán névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 3. játékhéten 2017-ben Hogyan írjuk helyesen: hazakísér vagy hazakisér? Hogyan írjuk helyesen: hívandó vagy hivandó? Hogyan írjuk helyesen: Hongkong vagy Hong-Kong? Milyen termése van a málnának? Csonthéjas, bogyós, vagy fürtös? Mikor van Kolos névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.