Mikor van Noémi névnap?

Április 22.

Noémi névnap - Gaál Noémi

 Gaál Noémi

Héber eredetű bibliai női név, jelentése: gyönyörűségem.

Híres Noémik: Gaál Noémi meteorológus, Naomi Campbell brit topmodell, Noomi Rapace svéd színésznő, Naomi Watts színésznő, Kovács Noémi krimiíró, Szécsi Noémi írónő, Naomi Scott angol színésznő.

04-22

Noomi Rapace, svéd színésznő (A tetovált lány, Prometheus)

Már 15 évesen a világ topmodelljei között tartották számon Naomi Campbell-t. Magánélete állandóan nagy vihart kavart, viszonya volt többek közt Mike Tyson-nal és Robert De Niro-val is. 1998-ban vonult vissza és a következő évben aláírta első kozmetikai szerződését a Wella részét képező Cosmopolitan Cosmetics-el. Azóta több saját márkás kozmetikai terméket dobott piacra. A lobbanékony természetű szupermodell azonban nem csak ezzel került címlapokra. 2008-ban 200 óra közmunkára ítélték – egy londoni népkonyhán kellett dolgoznia -, amiért a Heathrow repülőtéren rátámadt két rendőrre. Korábban a mobiltelefonját vágta hozzá bejárónőjéhez, mert nem találta a farmernadrágját. 2010-ben pedig luxusautójában ülve hátulról megütötte gépkocsivezetőjét, aki lefejelte a kormányt.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: betűs vagy betüs? Hogyan írjuk helyesen: nagyképűen vagy nagyképüen? Hogyan írjuk helyesen: rugdos vagy rúgdos? Hogyan írjuk helyesen: körömvágó olló vagy körömvágóolló? Ötöslottó nyerőszámok a 10. játékhéten 2016-ban Keresztrejtvény – 09.22. Május 4. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.02.28. Mikor van Hugó névnap? Mikor van Kornélia névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.