Mikor van Nikolett névnap?

Szeptember 10.

 

A görög Nikolaosz férfinév francia változatának női párja. Jelentése: nép győzelme.

Híres Nikolett: Daniludisz Nikolett playmate, Füredi Nikolett színésznő, Gallusz Nikolett színésznő, Királyvári Nikolett fittneszmodell, Szepesi Nikolett úszó, Nicole Kidman színésznő, Nicole Scherzinger énekesnő.

Az Európa-bajnoki bronzéremig jutó egykori úszónő, Szepesi Nikolett két botránykönyvével vált igazán ismertté. Én, a szexmániás című kötetben arról írt, hogy tizenkét éves korában a Bp. Spartacus egyik stábtagja szexuálisan zaklatta őt és más gyerekeket is. Ezügyben rendőrségi eljárás is indult. Orgazmusolimpia című második könyvében újabb részleteket árult el szexuális kalandjairól, világklasszis férfi és női sportolókkal való intim kapcsolatáról.

 

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mióta létezik hivatalosan a Tisza cipő ma is népszerű logója? Mikor van Teréz névnap? Mi az a HDL-koleszterin? Február 5. – miről nevezetes? Mikor van Ányos névnap? Hogyan írjuk helyesen: nálam vagy nállam? Hogyan írjuk helyesen: bujkál vagy bújkál? Hogyan írjuk helyesen: gurít vagy gurit? Október 27. – miről nevezetes? Mikor van Trilla névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.