Mikor van Laura névnap?

Június 17.

Laura névnap - Cserpes Laura

 Cserpes Laura

Latin eredetű női név, amelynek a jelentése: babérfa, babérkoszorú.

Híres Laurák: Csajághy Laura, Vörösmarty Mihály felesége, Döbrösi Laura énekesnő, Cserpes Laura énekesnő, Laura Leighton amerikai színésznő, Mátray Laura színésznő, Réthy Laura színésznő.

A ,,Véletlenül szándékos” című film főszerepében tűnt fel először Cserpes Laura, akinek ez volt a legelső komolyabb színészi alakítása, a főcímdalt is ő énekelhette el, így mint énekesnő is bizonyíthatott. Országos ismertségre azonban a Megasztárban, majd 2013-ban A Dal című műsorban tett szert. Szerepelt a TV2 Nagy Duett című műsorában, ahol Gesztesi Máté volt a partnere és az 5. helyet szerezték meg. 2010-ben összeházasodott Fekete Dávid énekessel, ám a fiatal pár két év után elvált.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?

Február 6. – miről nevezetes? Sipos családnév – mi az eredete, jelentése? Március 12. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: idézet vagy ídézet? Hogyan írjuk helyesen: kategorizál vagy kategórizál? Mikor van Valentin-nap és mit ünneplünk ezen a napon? Hogyan írjuk helyesen: indít vagy indit? Október 13. – miről nevezetes? Orsós családnév – mi az eredete, jelentése? Keresztrejtvény – 16.04.16.